Lauko Veidrodėliai, Kelionės, Kempingas Indų Iš Nerūdijančio Kišenėje Šaukštas Šakutė Super Mažas Sulankstomas Šaukštas Šakutė Kempingas Iškylą Įrankis

€0.93

-30%

€1.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lauko Tablewares, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Lauko Tablewares, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Lauko Tablewares.

Savybės: Dydis:16cm Kiekis:1 set Medžiaga:Nerūdijantis plienas Funkcijos:Nešiojamų Aprašymas: 1. Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir aliuminio. 2. Praktinio dizaino ergonomiška rankena. 3. Nešiojami ir lengvai atlikti kai jūs paliekate: lankstymo dizainas su dėžutės dangtelį. 4. Šaukštas ir šakutė neužima vietos ir rombo formos medžiaga yra atspari vandens ir drabužiai. 5. Naudoti Diapazonas: Kempingas, lauko, dovana, namų ir pan. 6. 100% brand new ir aukštos kokybės. Dydis: 16cm Paketą sudaro: 1*šaukštas / šakutė + 1*saugojimo bylos Pastabos: 1.Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir apšvietimo efektai. 2.Prašome leisti 1-3 mm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Tipas Peilis/Šakutė/Šaukštas
Šiaudelių Ilgis NĖRA
Talpa NĖRA
Maišo Stilius NĖRA
Modelis /
Vienkartiniai No
Išvaizda ROUND
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Gali Turėti Verdančio Vandens, ar Ne Taikoma
Valymo Būdas NĖRA
Vartotojų skaičius 1
Vandens Valymo Metodas NĖRA
Stilius Lauko
Kartus Taip
Su Stalo ar Ne No
Kilmės KN(Kilmės)
Su Aušintuvas Maišelį ar Ne No

Panašūs produktai