6Pcs 5mm Nerūdijančio Plieno Akių Plokštė Pailgos Trinkelėmis Akių Plokštė, Metalo Kuokštelinių Žiedas Aparatūra Kablys

€2.91

-21%

€3.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Jūrų Aparatūros, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Jūrų Aparatūros, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Jūrų Aparatūros.

76442 Kitos Atsarginės Dalys

6Pcs 5mm Nerūdijančio Plieno Akių Plokštė Pailgos Trinkelėmis Akių Plokštė, Metalo Kuokštelinių Žiedas Aparatūra Kablys

100% brand new ir aukštos kokybės Savybes: Tvirtas medžiaga: šios pailgos akių plokštės pagamintos iš nerūdijančio plieno, kurie yra tvirtai suvirinti ir ilgaamžiai, gražūs keliamoji galia, geras tvirtinimo detalės kasdieniame gyvenime Platus: metalo tvirtinimo detalės gali būti taikomas daugelyje vietų, pvz., paklotai virvę, atspalvis plaukti, dekoratyvinių virvių ir tinklų, naudotis atsparumo juostose ir daugiau dalykų, kurie yra per guolio ribų techniniai duomenys: Medžiaga: 304 Nerūdijančio Plieno, Spalva: Kaip nuotraukoje Dydis: Kaip nuotraukoje Kiekis: 6Pcs

Pastaba: 1.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių 2.Prašome leisti 0-3cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro:(Ne pardavimo pakuotės) 6 x Lubų tvirtinimo prie Sienos Kabliu (Varžtai nėra komplekte)

Medžiaga PLIENO
Spalva Kaip nuotraukoje
Kiekis 6pcs
dydis As the picture
Tipas žiedas
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai