2VNT Skirti VAS A8, Telefonas Stiklo 9H Aukštos Kokybės Skaidri Apsauginė Plėvelė nuo Sprogimo apsaugotą Screen Protector Filmas VAS A8 Stiklo

€1.80

-38%

€2.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefonų Ekrano Apsaugos, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Telefonų Ekrano Apsaugos, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefonų Ekrano Apsaugos.

Dear friend,apie tai befor galite užsisakyti : Apie Produktus : Kai gaunate prekes, jei produktai, skaldyti ar ne, patenkinkite su juo, prašome don\\'t open ginčą , Prašome Susisiekti su MUMIS , Mes slove klausimas jums artimiausiu metu. Apie Laivybos : 1.Normalus transportavimo metu reikia 25 iki 60 dienų, Jeigu jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes ,Prašome don\\'t open ginčą , Susisiekite su mumis ! mes išplėsti pristatymo dienos jums . 2.Jei būtų bendra kaina 3.Jeigu jums reikia visą stebėjimo ,Prašome pasirinkti "Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu "arba "Basilico-pica.lt Standartas Mesthod", ir pridėti pinigų sekimo . Savybės: Paviršius yra anti-naftos perdirbimo (Oleophobic danga), todėl pirštų atspaudų ir naftos nėra lengva likti ant paviršiaus, lengva valyti. Visą klijavimas, automatinė adsorbcijos gali būti kartojamas surištos Visiškai skaidri: labai plonas, chemiškai apdoroto taip, skaidrus grūdintas stiklas. Paviršiaus kietumas: paviršius turi kietumas 8-9h,Tai yra 9 kartus stipresnis už įprastus akinius. Įrankis ir klavišai yra ne gabalai Subtilus prisilietimas: galinį stiprių klijų, lengva įdiegti, šalia ekrano, ir todėl neturi įtakos touch jautrumas lietimui jautrus ekranas. Sprogimų, sudužti atsparus stiklas pertraukos į mažas pavojus dalys, saugesni nei kiti stiklo gaminiai. Tai yra aplinkos, ne klijai Aukštos raiškos, 9H kietumu, atsparus Įbrėžimams, Sprogimo įrodymas, anti-pirštų atspaudų.

'

Naudoti mobilusis telefonas
ransparence 99% Clear Screen protector
Stilius Clear & Skaidrus
Tipas Priekinė Plėvelė
Storis 0,3 mm Grūdintas Stiklas
Prekės Pavadinimas TUNGUNDUN
Telefonas Suderinamas Prekės Palmių
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Grūdintojo Stiklo
Statusas Sandėlyje
Funkcija Nuo sprogimo apsaugotą Stabdžių Sudužtų
Kilmės vieta Guangdong, Kinija
Modelis Dėl VAS A8 Grūdintas Stiklas

Panašūs produktai