(1 gabalas) Originalus iš Swarovski kristalų 5378 Kryžiaus granulių pagamintas Austrijoje prarasti granulių kalnų krištolas, "PASIDARYK pats" juvelyrikos priėmimo 2019

€1.72

-12%

€1.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Karoliukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Karoliukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, akmens karoliukai, už "pasidaryk pats", laisvas karoliukai.

Su savo gerai žinomą formą ir tiesiu kirčiu, Kryžiaus Granulių savybės simbolis, kad yra tendencija dabar. Crystal aiškinant šią universalią formą skolina nesenstantis, romantiškas, ir baroko-kaip kreiptis į bet gabalas. Su skyle veikia nuo viršaus iki apačios, projektavimo galimybės atrodo begalinis. Naudokite šią spalvingi, paslaptingas kristalų komponentas sukurti gotikos - ar grunge stiliaus gabalus, pavyzdžiui, kurios šiuo metu yra rasti savo kelią atgal ant kilimo ir tūpimo tako. Tai stiprus ir dramatiškas simbolis, nepriklausomai nuo to, ar jis naudojamas kaip religinių pareiškimą. Įvairių spalvų variantai, įskaitant metalo crystal spalvos, leidžia eksperimentuoti.

Elemento Tipas Karoliukai
Modelio Numeris 5378
Medžiaga Crystal
Bauda ar Mados Mados
Kilmės NE(Kilmės)
Prekės Forma kryžius
Metalo Tipas NĖRA

Panašūs produktai