Korėjos stiliaus mados Harajuku gatvės hip-hop unisex kojinės Juokinga Vyrų Kojinės laimingas riedlentė liepsna Moterų kojinės mielas derliaus

€1.15

-29%

€1.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kojinės, Apatiniai & Sleepwears, Pigūs Kojinės, Aukštos Kokybės Apatiniai & Sleepwears, Kojinės.

Didmeninės: paramos Dydis: Nemokamai Dydis (35-43EU) Kojinių ilgis skirtis, stiliaus ir spalvų, bet tinkamo dydžio yra tas pats. Kojinių tipas: atsitiktinis kojinių Medžiaga: Medvilnė Taikoma lytis: vyras, moteris, meilužis, šeimos Modelį: kaip pavaizduota Produkto Pavadinimas: Natūralus, paprastas, kaimiškas kojinių Pakuotė: OPP yra lengva paketas be jokių ženklų ir kainų etiketes.

pastaba:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-2CM skirtumas.

2. Dėl daugelio veiksnių, tokių kaip skiriamoji geba, ryškumas, kontrastas kompiuterio ekraną, tiesa, spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Galutinis spalvos, prašome kreiptis į mūsų tikrasis produktas.

Apie pirkimo ir pirkimo

Mes turime mūsų pačių gamykloje, kurios gali suteikti jums aukštos kokybės produktus ir paslaugas. Jei turite daug poreikiams pritaikytas paslaugas, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir tikimės, kad dirbti su jumis gylis

Apie atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Todėl prašome ne taip lengvai prieštarauti, ar mums neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Neigiamas grįžtamasis ryšys negali išspręsti visas problemas. Jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes suteiksime jums tinkamą sprendimą. Ačiū, linkiu jums laimingas pirkinių!

Jei esate įsitikinusi, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių šlovė! Jūsų parama yra mūsų motyvacija išlieka šioje parduotuvėje!

Pardavimo būdas, Mažmeninė ir didmeninė prekyba
Sezonas Pavasario, Vasaros, Rudens, Žiemos
Kilmės KN(Kilmės)
Nepadori Nuotrauka No
Parama Drop laivyba
Modelio Tipas Animacinių filmų
Characte Patogi, minkšta, Geros kokybės, mielas, Kawaii
Tiekimo grandinės Tiesioginį sandorį su gamyklos
Storis Standartas
Lytis Studentas,mergina,Moteris,Moteris,Ponios
Medžiaga Medvilnės
Elemento Ilgio one size
Kojinių Tipas Atsitiktinis
Tipas Mados, Sporto, Laisvalaikio, Dovanų, Elegantiškas, Juokinga
Elemento Tipas Kojinių
dydis EU 35-43
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Numeris A-1

Panašūs produktai