Juokinga Vyrų Takso Šuo Mėlynos Spalvos Kojinių Mielas Hot Dog Teckel Dackel Mažylis Medvilnės Unisex Jaukių Kojinių Dovanų Kojinės

€2.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vyriškos Kojinės, Apatiniai & Sleepwears, Pigūs vyriški Kojinės, Aukštos Kokybės Apatiniai & Sleepwears, Vyriškos Kojinės.

Dydis: EUR 38-44

Kostiumas vyro ir moters, ypač mėgėjams

Vežimą:

1) Mes išsiųsti prekes per 7 darbo dienas, po visą mokėjimas buvo patvirtinta. Jei mokėjimo nėra, jūsų užsakymas bus uždarytas automatiškai.

2) pirkėjas atsako už bet kokius draudimo problemos ir žala, kurią sukelia laivybos paslaugų tokių eismo įvykių, vėlavimų ar kitų problemų.

3) Kartais kelio informaciją gali būti atnaujinti lėtai, prašome laikyti keletą dienų ir bandyti patikrinti jūsų, kad po tam tikro laiko. Atsiliepimai:

1) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes labai dėkingas, jei jūs suteikiate mums teigiamų atsiliepimų. Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.

2) Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės išspręsti problemą . Susisiekite su mumis:

Mes esame sąžiningas pardavėjas, dėl Basilico-pica.lt. Jei turite kokių nors problemų, galite siųsti mums elektroniniu paštu arba susisiekite su online pokalbių. Mes stengiamės jums padėti. Tikiuosi, kad turite gerą bendradarbiavimą su jumis ilgą laiką.

Spalva Mėlyna Geltona
Lytis Unisex,Vyras, Moteris
Prekės Pavadinimas tylus medžių ir nemokama vėjas
Gamyba Kinija
Modelis takso šuo šuniukas šunį, hot dog
Elemento Tipas Kojinių
dydis EUR 38-44
Storis Plonas (Vasarą)
Kojinių Tipas Suknelė
Seksualinio Pobūdžio No
aukštas Įgula
Stilius Juokingas kojines
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Numeris YS535-2
Medžiaga Medvilnės

Panašūs produktai