Automobilių Lipdukai 5D Anglies Pluošto, Kaučiuko Stiliaus Durų Slenksčio Saugotojas Lipdukus Universaliųjų Automobilių Visą Kūną, Apsaugos Automobilių Reikmenys

€2.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Optikos Bagetai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigios Optikos Bagetai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Optikos Bagetai.

1. Anglies pluošto tekstūra yra blizgus ir blizgus 2. Aukštos kokybės medžiagos, apsauginis sluoksnis, anti-scratch, apsaugoti bagažo skyriaus durų slenksčio nuo įbrėžimų 3. Lenkimo laisvai. Telpa automobilio spindulys, apsaugoti kamieno, anti-scratch, įbrėžimams atspariu, neardomieji montavimas 4. Apsaugoti bamperis iš trinčiai ir pertrauka dažų, todėl automobilio gražesnė 5. Naudoti žirklės laisvai iškirpti bet kokios formos Medžiaga: Gumos /Anglies pluošto Spalva: Juoda Dydis: 3CM x 1Meter / 3CM x 2.5 M / 5CM x 1Meter / 5CM x 2.5 Metrų Montavimo vieta: Duris , Skrynią, Kūno, Bamperis ir tt Aprūpinti: bendrojo priedai: daugumai lengvųjų automobilių, sunkvežimių, VISUREIGIŲ Rekomenduojama įrenginio funkcijos: Viduje, durų slenkstį ( 4 durų): 3cm X2.5Meters ar 5cm X 2.5 Metrų Priekinis bamperis: 3cm X 1Meters ar 5cm X 1Meters Galinis bamperis: 3cm X 1Meters ar 5cm X 1Meters Liemens: 5cm X1Meters Pastaba : 1. Nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio . Tikrasis produktas turi viršenybę.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias rūpestis . 2. Prašome susisiekti su mumis geriau išspręsti bet kokį klausimą, prieš paliekant bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Ačiū !

Medžiagos Tipas Anglies pluošto 5D
Elemento Ilgio 2.5inch
Krova Durų,automobilių galva,galiniai auto, motociklas,dviratis,dviratis
Elemento Tipas Optikos Bagetai
Modelio Pavadinimas Q374
Specialios Funkcijos 5D anglies pluošto, automobilių lipdukai
Elemento Aukštis 3inch
Pakuotė 1 ritinys/nutarimas
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Prekės Svoris 0.05kg
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Plotis 5inch
Modelis, Metai 2019
Size2 3cm x 1meters
Size1 5cm x 1meters

Panašūs produktai