LOVCARRIE Nagų Gruntas, Struktūra, Gelis, Base Coat 15ml Storio Gumos Sustiprina Gelio Nagų lako Dervos Sunku Gellak Nails Art "europa 2020"

€3.01

-39%

€4.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Base Coat, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Base Coat, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Base Coat.

LOVCARRIE Nagų Gruntas, Struktūra, Gelis, Base Coat 15ml Storio Gumos Sustiprina Gelio Nagų lako Dervos Sunku Gellak Nails Art "Europa 2020" Naują Atvykimo

Apie produktus:

Pavadinimas: Struktūra ir sustiprinti Gelis, Base Coat Stilius: Storas Nagų Gruntas Bazės Sąlyga: Markės Naujų Tūris: 15ML Stiklo Butelis Kokybė:Aukščiausios Kokybės Garantija Ilgai Mirkti Off. Cured"): UV/LED Lempos Medžiagos: Natūrali Derva,sveikas ir ekologiškas. Pakuotė: 1 VNT LOVCARRIE Struktūra Gelio Pagrindo Struktūra Gelio pagrindas yra nauja versija, base coat,tai storesnis ir stipresnis nei įprasta uv base coat.Mūsų komandos devoleped jį patikrintas tūkstančius kartų nuo manikiūro ir naudojant sveikus ir maitina dervų medžiagos, išlaikyti savo nagus plokštė sveikas ir stiprus sukibimas betwwen nagus ir gelio spalva.Ten yra išteklių, augalų kvapas. Ji gali būti taikoma nagų dailės dekoracijas,bei manikiūro dizainas.Laikykite nagus, trunkantis 3 ar daugiau savaičių.

Savybės:

100% naujas mažmeninės prekybos ir aukštos kokybės. Pašalina skaldos ar lupimasis nuo nago Base coat gelis formatas Gydo 50 sekundžių LED šviesos arba 1 minutę UV šviesos Užtikrina sukibimą ir nagų spalva be kenkia natūralių nagų plokštelės Lengvai taikomas ir pamerkti off. Tinka profesionaliam naudojimui arba naudoti namuose.

Pristatymas

1-4 darbo Dienas lemti laiko reikės po to, kai mes patvirtino, gauti savo atlygį. Prašome nurodyti teisingą adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas. DHL, TNT, "Fedex", UPS, Oro Krovinių, Registruotu laišku, palaiko visus, jei norite naudoti bet kurį iš jų, prašome susisiekti su mumis prieš jums padaryti sumokėti, nes ten gamins kiti mokesčiai. Paprastai tai trunka 20-50 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų Express

Atsiliepimai

Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbus mums, prašome užtrukti keletą sekundžių suteikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū jums labai !! Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums. Prašome susisiekti su mumis prieš suteikia neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums laimingų prekybos nuotaika čia. Ačiū!

Susisiekite Su Mumis

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus! Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.bet prašome leisti nedelsiant atsakyti už ne darbo diena. Ačiū, kad lankotės, sėkmės tiek mums.

Modeliai UV Gelis Nagų lako Pagrindo Sluoksnį Gruntas nagai
Spalva Aišku, Skaidri
Kvapas AUGALŲ
Gruntas Bazės UV LED Mirkti off Nail Gel Polish top bazės
Ilgalaikis Laikas Daugiau nei 3 ar daugiau savaičių
Naudojimas Manikiūro UV Gelis Nagų lakas Dizainas
Mirkymas Off Galima valiklis
Funkcijos 2 Storas, Stiprus, Stiprina Struktūrą Gelio pagrindo
Kokybė ES kokybės Aukščiausios Kokybės garantija
Sąlyga Nauja Atvykimas
Funkcijos 1 Ilgai Mirkti Off Stiprus UV Pusiau Nuolatinis
Modelio Numeris Struktūra Gelio L001
Storis Vidutinio Tankus
Tipas Base Gelis
Nagų Gelis Gelis Nagų Lakas
Kietinimo Lempa UV/LED Lempos
Parama Didmeninė Lašas Laivas
NET WT 15ml
Privalumai Sveikos Eco-friendly
Komponentas Ekologiškas UV Išgydomas Derva
Kilmės KN(Kilmės)
Gumos Bazės Gumos Tekstūros, Minkštos ir Patogiai
Kiekis 1 Butelis
Elementų Tipas UV Storio Struktūra, Gelis, Base Coat
Elemento Tipas Base Coat
Prašymas Nagų Grožio Salonas/ mokymo ar privačių naudojant
Stilius Sustiprina Gelio nagų gruntas, grunto sluoksnis

Panašūs produktai