Vyriški Prabangūs Blizgučiai Kalnų Krištolas Bobby Smeigtukai Juokinga Raidžių Dolerio Ženklas, Plaukų Clips Užpakalinės Pusės Kirpčiukai Šalies Stiliaus Plaukų Segtukai

€1.78

-17%

€2.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Plaukų Clips & Smeigtukai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Plaukų Clips & Smeigtukai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Plaukų Clips & Smeigtukai.

Aprašymas: Klasikinis vieną žodį bobby smeigtukai, juokingi raidžių&dolerio ženklas, dizainas, prabangūs blizgučiai kalnų krištolas embellishment.

Gražus kaip pusė plaukų įrašus ir plaukų pusmetį iki įrašus. Abu geri kasdien dėvėti ir šalies tikslu.

Aukštos kokybės metalo lydinio, šių plaukų klipai yra lygaus paviršiaus, jie surengs savo plaukų sandariai su ne slydimo.

Lankstus dizainas gali dirbti nepriklausomai nuo storio arba ploni plaukai, garbanoti ar tiesūs plaukai, lengva atidaryti ir uždaryti.

Jums ir jūsų vaikams, šie žavinga plaukų clips tinka bet kartais, ypač festivalis šalis.

Proga gimtadienio, PASIDARYK pats apdailos, pokylių, prom, šokių, muzikos festivaliai, naktinis klubas ir t.t. Specifikacija:

Spalva: Sidabrinė

Neprivaloma Stilius: 1,2,3

Medžiaga: Alloy+Kalnų Krištolas

Dydis: app. Ilgis 6-7cm(2.36-2.76 in), Plotis 2cm(0.79 in)

Kiekis: 1 vnt Pastaba: Ne mažmeninės pakuotės. Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 x Plaukų Segtukas(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Prekės Pavadinimas PANELĖ ROŽĖ
dydis OTHER
Kiekis Kita
Modelio Numeris GUGUJI222
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo

Panašūs produktai