DC 3V-6 V iki 400KV Padidinti Step-up Modulis, Didelės Galios Aukštos Įtampos Generatorius, Transformatorius Aukštos Temperatūros Lanko uždegimo sistema Aukšto Dažnio

€0.77

-27%

€1.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Integrinių Grandynų, Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Pigūs Integrinių Grandynų, Aukštos Kokybės Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Integrinių Grandynų.

Parametras: Įėjimas: 3.7-6 V 4A Įvestis, linijos ilgis: apie 10 cm Galia: 400KV 0.5 Linijos ilgis: apie 8 cm Aukštos įtampos dviejų polių išleidimo atstumas: 1 cm - 2 cm Lenth:56mm Apie įvesties galia: vieną, 3,7 V ličio baterijos arba dviejų eilučių, pvz., 18650 bateriją, arba nikelio kadmio/nikelio ir vandenilio baterijos, 4V arba 6 V švino rūgšties baterijos, ir kt. (6 V baterija gali pasiekti geriausių rezultatų) Produkto instrukcijos: modulis yra padalintas į įvesties ir išvesties. Raudona ir žalia (baltas) linijos įvesties pabaigos. Raudona ir žalia (white) yra neigiamas. Du aukštos įtampos linijų su tos pačios spalvos yra įvesties pabaigos. Tinkamas lanko atstumas yra fiksuota išėjimo galas. Įvesties terminalas yra sujungtas. Baterija gali generuoti aukštos įtampos ar aukštos temperatūros lankai. Atsargumo priemonės: 1. Aukštos įtampos modulis turi būti saugoma nuo aukštos įtampos ir be apkrovos galios. Prieš power-on, aukštos įtampos linijos pabaigos turi būti koreguojama. Aukštos įtampos linijos, pasukus atstumas yra proporcingas baterijos įtampa ir panaudotus pajėgumus. 2. Bandant lanko atstumas, ji turėtų būti tiriami nuo trumpų iki ilgų. Kai galia yra draudžiama viršyti ilgiausiai krypsta atstumas. Nes aukštos įtampos energija negali būti grąžintas, modulis yra lengvai pažeidžiami. 3. Galia modulis yra didelis, ir vidaus šilumos, nėra tinkamas, todėl tai nėra leidžiama dirbti ilgą laiką. 4. Metodas, siekiant nustatyti, ar akumuliatoriaus talpa gali vairuoti maksimali išėjimo galia yra matuojama akumuliatoriaus įtampa per kibirkščiavimo. Jei jūs esate tarp 6 V, galite išvesties maksimalios galios. 5. Mažos talpos ličio baterija yra sujungti nuosekliai prie 7.2 V įtampa, išmatuota arc-mėginių ėmimo narė sumažėjo apie 4V. Kuo mažesnė talpa, tuo mažesnė įtampa traukti. Todėl, rekomenduojama naudoti daugiau nei 2000MA ličio baterija, ir tai yra geriau, baterija 4000MA ar daugiau.

Tipas Įtampos Reguliatorius
Sąlyga Naujas
Prašymas Kompiuteris
Maitinimo Įtampa DC 3V-6 V iki 400KV
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė SMD
Prekės Pavadinimas diymore

Panašūs produktai