Dešinę / Kairę Ranką Taktinis Pistoletas Pilvo Juosta Dėklas Paslėpti Karinę Ginklą Dėkle Airsoft Fotografavimo Medžioklės Diržo Dėklai

€3.49

-39%

€5.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dėklai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Dėklai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Dėklai.

Dešinę / Kairę Ranką Taktinis Pistoletas Pilvo Juosta Dėklas Paslėpti Karinę Ginklą Dėkle Airsoft Fotografavimo Medžioklės Diržo Dėklai

Ypatybė:

Vienas dydis tinka visiems

Tinka Glock", " M&P Skydas, Sig Sauer, Ruger, Kahr, Beretta, Springfield, Jautis, Kimber, Rock Island, Bersa, Kel Tec, Walther, ir daugiau.

Neopreno medžiaga tempiasi, kad tilptų iki 40" apimtis.

Chirurginės klasės elastingas dėklas tinka mažų subcompact, kompaktiškas ir net pilno dydžio pistoletai ir revolveriai. 380, 9mm, 40 auto, 45 ACP, 38 special, 357, ir 10mm ir kt.

Gali būti dėvėti viduje juostos, ne juostos, įvairių kūno priedėlio poziciją, 5 val poziciją (už klubo), ir mažų atgal ir net aukštai, pavyzdžiui, pečių dėklas.

Bellyband Dėklas yra dešinėje atkreipti tik.

Atsarginės žurnalas kišenėje ir neprivaloma naudoti saugojimo dirželis sąlyga. (Galite išjungti saugojimo dirželis, jei norite geriausi greitis per papildomų saugojimo parama)

Specifikacija

Medžiaga: Neopreno audinys

Spalva: Juoda

Svoris: 170g

Pastaba: Tik vienas pistoletas dėklas, priedai neįtraukiami.

Pakuotės turinys

1* Pistoletas Dėklas

MŪSŲ PAŽADAS!!! 1.Mes žada gausite užsakymo baigę mokėjimo. 2.Kai pakuotės patvirtino, prarado, ir vėl jūs arba grąžinti, prašome nesijaudinkite. Jei jūs turite klaidingą prekės, prašome atsižvelgti į nuotrauką pakelio ir elementą, kurį gavo, tuomet susisiekite su mumis tiesiogiai . Mes jums gerą sprendimą.

1.Mes priimame sąlyginio DEPONAVIMO-Master card,visa,Boleto,TEF, "Maestro", "webMoney", QIWI, "Yandex".Pinigai, Banko Pavedimu, Western Union".

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

1. Mes teikiame įvairių vežimo paslaugų dėl įvairių prašymą, kaip laikytis: Kinija paštu, oro paštu, Alirepress Pristatymas, Epacket, EMS, FEDEX / DHL / UPS / TNT / RINKLIAVOS,

2. Stebėjimo informaciją paprastai atnaujinimai maždaug 3-5 dienas, Jums gali stebėti savo paketą https://www.17track.net/en

Jei jokių problemų, susisiekite su mumis.

3. Ne, Atsakinga už Muitinės formalumų atlikimo . Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.

1. Visa grąžinamoji išmoka, jei pirkėjui nereikia gavo paketą, per 60 dienų. (Brazilija pirkėjas 90 dienų)

2.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.

3. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

100% klientų pasitenkinimas yra mūsų tikslas !

1.Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 žvaigždučių pagirti bus labai dėkingi.

2.Jei ne, Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės dirbti problemos iš teigiamai. Ačiū.

3.Neįmanoma išspręsti jūsų problemą, jei mes nežinome, apie problemą! Labai ačiū!

Ranka Dešinę / Kairę ranką neprivaloma
Spalva Juoda
Punktas Kariuomenės Taktinių Dėklas
Modelio Numeris HT-XINYF
Svoris 170g
Prekės Pavadinimas demeysis
Ginklų Modelis visi dydis pistoletas
2 funkcija Paslėpti Karinę Ginklą Dėkle
Medžiaga Neopreno audinys
Funkcija 1 Dešinę / Kairę Ranką Taktinis Pistoletas Pilvo Juosta Dėklas
3 funkcija Airsoft Fotografavimo Medžioklės Diržo Dėklai

Panašūs produktai