Automobilio Stilius 4Pcs Padangos Varantys Centras Hub Bžūp Lipdukai 56mm Badg Emblema Decal "Fiat 500" Punto "Bravo" Stilo "Panda" Abarth Tipo ir tt

€2.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Savybės: 100% Brand New, baudos kūrinys, vandeniui + apsaugos nuo saulės Dydis: 56 mm Stilinga išvaizda, paprastas, bet puikus automobilis varantys center " lipdukas stilius Aukštos Kokybės Aliuminio Lydinio ir Plastiko Danga, Paprastas montavimas, lipni juosta yra įtrauktas į atgal į Patalpas. Cool,3D dizaino, kad jūsų automobilis yra daugiau kūrybos ir mados Geros kokybės ir patvarus Švarus taikymo paviršiaus valymo agentas, prieš taikant, Vėl sausų plaukų džiovintuvas,Klijuoti automobilių lipdukas,Po naudoja automobilio lipdukas, prašome išlaikyti transporto priemonę per 3 dienas be plovimo. Įtraukta: 4pcs/daug 3D automobilių ratų centras lipdukai Pastaba: 1. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! 2. Mes teikti aiškias nuotraukas, kiek įmanoma, taip, kad pirkėjai gali suprasti šio produkto aiškiau. 3. Atsiliepimai yra labai svarbus Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš suteikdamas mums mažai-star arba neigiamą grįžtamąjį ryšį, todėl, kad mes galime išspręsti jūsų problemą patenkinamai.

Lipdukas Rodymas Padangos Ir Ratlankio
Tipo Lipduku Padangos Ir Ratlankio
Tipas Aliuminio Lipdukas
Medžiagos Tipas Aliuminio lydinys
Dizainas Žodžius
Modelis Automobilio Logotipas
Pakuotė Ne Supakuoti
Elemento Tipas Lipdukai
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Skersmuo 5.6cm
Modelio Pavadinimas Aliuminio lydinys
Kategorijos 3D

Panašūs produktai