Automobilinis Telefono Laikiklis, Galinio Veidrodėlio tvirtinimo Laikiklis Mobiliesiems 360 Laipsnio 2.17-3.35" Ląstelių Išmaniųjų pagalbos Telefono Stovas Laikiklis GPS

€1.63

-34%

€2.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Universalus Automobilinis Laikiklis, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigiai Universalus Automobilinis Laikiklis, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Universalus Automobilinis Laikiklis.

Aprašymas: *1. Šis lopšys leidžia jums klipas jūsų mobilųjį telefoną ar GPS ant galinio veidrodėlio. *2. Su reguliuojamu pusėje griebtuvai, kad tilptų jūsų telefono dydžio. *3. Kempinės padas sugeria purtyti, ir išvengti nulio. *4. 360 laipsnių sukimosi, lengvai koregavimas, siekiant optimalaus žiūrėjimo. *5. Tinka: mobiliojo telefono / PDA / MP3 / MP4 prietaisai, kurių plotis tarp 2.17-3.35 į(55-80mm). *6. Lengva įdiegti, nereikia jokių įrankių. Techniniai duomenys: Medžiaga:Plastikas + metalas, Spalva:Juoda standartinė versija Bendras Ilgis:maks. 235mm(apytiksliai) išplėsta versija Bendras Ilgis:maks. 235mm(apytiksliai) Pakuotės turinys: 1 * Automobilių Galinis Veidrodis, Mobiliojo Telefono Laikiklis Pastaba: (1) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys. Prašome suprasti. (2) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 Automobilių Galinis Veidrodis, Mobiliojo Telefono Laikiklis
Spalvos Pavadinimas Juoda
Medžiaga Plastikas + Metalas
Prekės Pavadinimas olevo
3 funkcija mobiliojo telefono laikiklis
4 funkcija Prietaisų 2.17-3.35 į(55-80mm).
2 funkcija Sukasi 360 laipsnių kampu

Panašūs produktai