Daugkartinio naudojimo Bambuko Pluošto Makiažo Valiklis Pagalvėlės, 12pcs/Pak Skalbti Raundų Valanti Veido Medvilnė sudaro Šalinimo Įrankis Pagalvėlės

€4.17

-45%

€7.59

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Makiažo Valiklis, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Makiažo Valiklis, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Makiažo Valiklis.

Bambuko Pluošto Makiažo Šalinimas, Vatos Pagalvėlės

Žanras: Skersmuo(apytiksl.): 8cm/3.15 į Medžiagos: bambuko pluošto Spalva: kaip nuotraukose Kiekis:12pcs/maišelis Pakuotė 12/maišas makiažo valiklis pagalvėlės 1pc*krepšys, Pagamintas iš ekologiško bambuko pluošto medžiagą, ji gerai praleidžia orą, didelio sugeriamumo, stiprus skaidymas, ir ji gali padėti švelniai pašalinti makiažą. Produktas yra plaunamas, daugkartinio naudojimo, ir ateina su gera vandens absorbcijos ir orui. Jis lengvai įsigeria, minkština, oras sausas, atliekų mažinimas, ekologišką ir sveiką. Valymo trinkelėmis, minkština odą, giliai prasiskverbia į poras. Ji sėkmingai pašalina kosmetikos likučių ir giliai valo poras purvo ir naftos, ir jis nedirgina odos. Produktas yra lengvas ir patogus nešiotis, sveiki ir ilgaamžiai. Jis gali būti perkeltas aplink, kai keliauja, ar verslo kelionę, ir lengvai ir efektyviai šalina makiažą ir valo veido odą. Platus panaudojimas: Tinka daugelyje veidų, tokių kaip akių makiažo valiklis, veido makiažo valiklis, akių šešėliai, blakstienų tušas, lūpų dažai ir kt.

Tipas Makiažo Valiklis
Komponentas Bambuko Pluošto
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Makiažo Šalinimas, Vatos Pagalvėlės
NET WT 35g

Panašūs produktai