Unisex Motociklo Dviratininkas Kaukolė Bžūp Kepuraitė Hip-Hop Šokių Drugelis Spausdinti Bandana Kepurės Šalmo Įdėklas Galvos Wrap Reguliuoti Piratų Šalikas

€2.68

-17%

€3.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vyriški Skullies & Beanies, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs vyriški Skullies & Beanies, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Vyriški Skullies & Beanies.

Aprašymas: Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Ateina su 11 skirtingų modelių, kaukolės skeletas/ugnies, liepsnos/kaspinu drugelis, puikiai tinka bet kuriuo metų laiku. Šios beanie driekiasi lengvai, su reguliuojamu dirželiai, vienas dydis, tinkamas vyrams ir moterims. Pagamintas iš aukštos kokybės medvilnės audinio, kvėpuojanti, greitai sausas, tvirtas, drėgmės, lengvas. Lengvai telpa po šalmu, beisbolo kepuraitę. Shield savo galvą nuo saulės ateina per laiko tarpsnių savo dviračio šalmas. Lengva nešioti, funkcionalus dizainas tinka visiems suaugusiems, saulės uv apsauga vasarą ir laikyti šiltai pagal skrybėlę žiemą. Puikus, žygiai, alpinizmas, bėgimas, dviračiu, motociklu jojimas, jodinėjimas, plaukimas, čiuožimas ir kt. 1 važiavimas dviračiu bandana tik, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas! Specifikacija: Medžiaga: Medvilnė Dydis: Vienas Dydis Skrybėlę apskritimo ilgis:50cm(19.69 colių) Neprivalomas Spalva: A,B,C,D,E,F,G,H,I,J,K Kiekis: 1 vnt Šiltas eilutę: 1.Azijos žmonės, dydis yra 1 arba 2 dydis yra mažesnis nei Europos ir Amerikos. 2.Prašome atkreipti dėmesį, kad mažas temperatūros plauti,nereikia baliklio ir vieta, svilinant saulei gana ilgą laiką. 3.Kaip skirtingus matavimo metodus,jis įvyks, 1-3 cm nuokrypis apie elementus,įsitikinkite, kad tai yra gerai jums, prieš užsakant. 4.Dėl skirtingų monitorių ir lamplight,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas,tikrai dėkojame už supratimą! Komplektą sudaro: 1 x Dviračių Bandana(be mažmeninės pakuotės)

Modelio Tipas Spausdinti
Stilius Atsitiktinis
Kilmės KN(Kilmės)
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Numeris Turbanas Skrybėlę
Medžiaga Medvilnės
Prekės Pavadinimas THINKTHENDO
Lytis Unisex
Elemento Tipas Skullies & Beanies

Panašūs produktai