Aukso Drėkina Akių Kaukė Pleistras 60pcs=30pairs Crystal Collagen nuo Raukšlių Anti-Senėjimo Pašalinti Tamsius Ratilus Paakių Odos Priežiūros Kaukė

€1.37

-36%

€2.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kaukės, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Kaukės, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Kaukės.

Aprašymas:

Ypatybė:

1.24 K auksu, išaugo, ikrai akių kaukė drėkina ir plumping effect: aukštos kokybės aukso milteliai kolageno akių kremas gali giliai drėkina jautrią odą po akimis, padidinti odos elastingumą, sumažinti akių maišelius, sumažina tamsius ratilus, gydyti akių nuovargį ir mažina paburkimą , kad varnų liaudies kojų ir varnų pėdų sklandžiai ir unikalus natūralių ingredientų sintezė baudos linijos.1.24 K auksu, išaugo, ikrai akių kaukė drėkina ir plumping effect: aukštos kokybės aukso milteliai kolageno akių kremas gali giliai drėkina jautrią odą po akimis, padidinti odos elastingumą, sumažinti akių maišelius, sumažina tamsius ratilus, gydyti akių nuovargį ir mažina paburkimą , kad varnų liaudies kojų ir varnų pėdų sklandžiai ir unikalus natūralių ingredientų sintezė baudos linijos.

2. Natūralių ingredientų, gali pagreitinti regeneraciją ir remonto ląstelių ir kolageno: pagrindinės sudedamosios dalys kaukė yra paimti iš gamtos. Tai apima didelio tankio augalų kolageno, paukščio lizdą ekstraktas, jūros dumblių ekstraktas, eršketų ikrų ekstraktas, išgrynintas vanduo ir hialurono rūgštis.

3. Lengva naudoti: Dėvėti kolageno kaukę 2-3 kartus per savaitę, maždaug 30 minučių, ir jis bus veiksmingas.

Akių kaukės, hermetiškoje maišeliai: Mūsų kaukės yra specialiai sukurta šalto laikymo, su tam tikra kiekį šalto suspausti pridėta sumažinti paburkimą. Mes rekomenduojame šaldymo 1 valandą prieš taikant.

Techniniai duomenys:

kaip naudoti:

1) Švarios ir sausos veido

2) Imtis iš akių kaukė su šaukštu

3) Įdėti akių kaukė pagal akis

4) Naudoti 2-3 kartus per savaitę, apie 30 minučių

5) pašalina akių kaukė ir masažas švelniai, kol visiškai absorbuojamas

Pakuotė:

1*Akių Kaukė (60 vnt/dėžutėje)

Pastabos:

Prašome atkreipti dėmesį:

1. Tik išoriniam naudojimui.

2. Venkite jį sunburned arba subraižyti odos.

3. Jei blogai jaučiatės, nustokite naudoti produktą.

4. Laikykite jį atokiau nuo vaikų.

5. Dėl įvairių odos savybes, jei nėra jokio diskomforto ar neįprastą odos reakciją, prašome nustoti naudoti ir pasitarti su gydytoju.

6. Jei turite kitų klausimų, prašome susisiekti su mumis

Modelio Numeris Akių Kaukės
Lytis Moteris
Kilmės KN(Kilmės)
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Funkcija Balinimas
Prekės Pavadinimas efero
NET WT 60 vienetų
Vienetų skaičius Vienas Vienetas

Panašūs produktai