360 Magnetinio Adsorbcijos Metalo Case For iPhone 11 12 Pro XS Max XR SE Dvipusis Stiklo Atveju iPhone 7 8 6s Plius Magneto Dangtelis

€2.12

-15%

€2.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Produkto aprašymas: Prašome atkreipkite dėmesį, kad priekinė ir galinė šio telefono dėklas yra apsaugotas grūdinto stiklo. 1:【Magnetinio adsorbcijos dizaino】: Stiprus magnetinis laukas adsorbcijos technologijų jus į naują atveju era. Nuo šiol atveju diegimas tapo malonumu. Jis daro jūsų Telefono išsiskirti iš minios. 2:【Super lengvas montavimas】: Magnetinio stiprus adsorbcijos mobiliojo telefono apvalkalas (iš viso 16 magnetinių taškų), automatinis užraktas, lengva surinkti. Daugiau metodų diegimo laukia, kad jums sužinoti. (Pastaba: Prašome pašalinti screen protector, jei ten yra screen protector telefone, nes kitaip jis turės įtakos normaliomis sąlygomis, telefono dėklą.) 3:【Visų pusių gynybos】: viso kūno metalo rėmelis apsaugos ir Anti-drop & amortizatoriumi dizainas. Iškėlė švilpukai liftas ekrano ir fotoaparato išjungimas plokščių paviršių, toughend nanoglass atgal, anti-scratch & anti-purvinas, apsaugoti jūsų telefoną nuo subraižymo, šoko & išsitepti, aukščiausios kokybės medžiagos, siūlo neprilygstamą apsaugą ir patobulintas ilgaamžiškumas. 4:【Tiksliai Cut Out】: Parama belaidžio įkrovimo ir neturės įtakos signalo perdavimo. Tai super sklandžiai, kai byla vienetų touch", plonas viršelis puikiai į savo prietaisą ir lengva prieiga prie visų uostų, garsiakalbiai, įkrovikliai ir visas Telefono funkcijas.

dydis 6.7inch
Funkcija 1 Dvipusė Magnetinė 360 Visiškai Apsaugoti Atveju iphone, pro 12
3 funkcija Sukasi Piršto Žiedą Atveju iphone, 12 mini
Tipas Įrengtas Atveju
Dizainas Skaidrus
4 funkcija Grūdinto Stiklo Dangtis+Metalinis Rėmas Build-in Magnetas atveju
Funkcija 6 Dvipusis Stiklo Magnetas Padengti Funda
2 funkcija Grūdintojo Stiklo Atgal Padengti iphone 12 pro max
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Savybės Grūdintas stiklas 360 Adsorbcijos Magnetinio Apversti Atvejais iphone 12
Funkcija 5 Magnetinio Adsorbcijos Metalo Bamperis Nuotaika
Funkcija Adsorbcijos
Prekės Pavadinimas FUJFGH
Suderinamo "iPhone" Modelis iPhone12 Pro Max

Panašūs produktai