Nuotolinio Valdymo Zgemma Star SS H2S H2H H4 H5 H5.2S H52TC H7 H9.2S Palydovinės TV Imtuvas Dekoderis, Tunner IPTV Valdytojas

€2.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nuotolinis Valdymas, Buitinė Technika, Pigūs Nuotolinis Valdymas, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Nuotolinis Valdymas.

ZGEMMA STAR NUOTOLINIO VALDYMO pultas,Tiesiogiai naudoti, visi klavišai veikiantys.

1. Zgemma SS, H2S, H2H, H5, H5.2S H4 H52TC H7 H9.2S . 2. Visiškai Nauji aukštos kokybės naudoja lygiai tas pats, kaip originalaus nuotolinio valdymo pulto. 3.100% bandymo prieš išsiuntimą, 1 metų Garantija. 4. Nereikia nustatyti, Tiesiogiai naudoti. 5. Darbas su 2xAAA baterijos(nepridedama).

Sertifikatas CE/ISO9000

Apie Laivybos: 1.Paprastai, mes išsiųsti iš sklypą 3days(neįskaitant Švenčių ir poilsio dienas). 2.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai . Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. Ypač pašto kodą.

3.Jei jums nereikia gauti jūsų siunta per 35 dienas, prašome susisiekti su mumis, Mes jums sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti, jei jums nereikia gauti produkto 60days(Brazilija yra 90days), galite prašyti grąžinti visą. Apie Garantija:

1. 12 MĖNESIŲ Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę elementai TURI BŪTI pranešta per garantinį laikotarpį . Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. Mes atsiųsime jums naują pakeisti ar grąžinti pinigus, jei defektas yra tiesa. Apie Grąžos/Grąžinimas: 1. Jei jums nereikia gauti elementus 60days(Brazilija yra 90days), gausite visa grąžinamoji išmoka. 2. Jei jums gauti sugadintos prekės, atsiųskite mums nuotrauką, jums bus gauti visą kompensaciją immediatetly. 3. Jei nuotolinio valdymo negali dirbti savo prietaisą, atsiųskite mums nuotrauką iš savo prietaiso, jums bus gauti visa grąžinamoji išmoka, jei ji yra mūsų kaltė. 4. Jei produktas yra ne toks, kaip žadėta, atsiųskite mums foto, gausite visa grąžinamoji išmoka. 5. Jei pastebėsite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis 10days po to kai jūs gaunate daiktų. Mes informuos jus, kaip gauti grąžinamąją išmoką arba gauti naują pakeitimas.

Apie Atsiliepimą:

1. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

2. Mes norėtume, kad jūs susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas

3. Atsiliepimai yra labai svarbus mums. Prašome pabandyti duoti mums 5 žvaigždutės, jei jūs patenkinti mūsų produktą ir mūsų paslaugos. Bendrovė įvadas: Mes gamintojo visų rūšių nuotolinio valdymo pultelius, mūsų gamykla buvo įkurta 1992 metais, Įsikūręs Zhejiang provice, kurių plotas 60000 kvadratinių metrų, daugiau kaip 500 šimtus darbų. Jei esate wholesaller arba importuotojas mūsų produktus, jei norite, kad didelis kiekis arba padaryti OEM produktus, prašome susisiekti su mumis elektroniniu Trademanage arba palikite mums pranešimą.

Pakuotė Taip
Sertifikavimo NĖRA
Naudoti ZGEMMA SS/H2S/H2H/H5/H5.2S
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nauja
Kanalas 1
Dažnis 433 MHz
Garantija 1 metai
200x50x22mm
Belaidis Ryšys IR
Baterija 2xAAA (nepridedami)
Standartas ROHS/CE/ISO9001
Paramos PROGRAMĄ No
Prekės Pavadinimas Hiye
Modelio Numeris TM-ZGH5

Panašūs produktai