Naujas! Didmeninė Bloodfang spalvos, 20 vnt kokybės natūralių žąsų plunksnų, 5-7inches / 13-18cm "PASIDARYK pats" papuošalai apdaila

€0.78

-17%

€0.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Plunksna, Namai Ir Sodas, Pigūs Plunksna, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, žąsų plunksnų, plunksnų didmenininkai, didmeninė plunksna.

Naujas! Didmeninė 20 vnt kokybės natūralių žąsų plunksnų, 5-7inches / 13-18cm "PASIDARYK pats" papuošalai apdaila

Reikia nusipirkti daugiau spalvų

Eikite į toliau nurodytą URL nuoroda

Ar parduotuvė ieško žąsų plunksnų

Patarimai: kiekvienas soft pack, 20 pc, 20 vnt atskirų spalvų standartus. Jei jums reikia daugiau spalvų, prašome nusipirkti daugiau užsakymų paketus, ir pranešimą, kad jums reikia spalvų ID # + numerį 1-22.

Natūralios plunksnos, kiekvienas buvo skirtingo dydžio, apie 13-18cm ilgio, visus negaliu garantuoti, kad kiekvienas yra vienodai puikiai. Natūralios plunksnos, kartais šiek tiek trūkumas yra normalu , mes pasistengsime užtikrinti, kad kiekvienas iš plunksnų gali būti naudojami, tačiau tai neturi įtakos jūsų pirkti .

Reikia daugiau spalvų plunksnos

Eiti į parduotuves pirkti Patarimai: Mes teikiame nemokamas pristatymas logistikos nėra stebimi, po išėjimo iš Kinijos, sklypo bus pristatytas vokai, kaip, jei jums reikia daugiau saugus logistikos, prašome pasirinkti, Kinija Paštu registruota sklypas, logistikos ar kitų sumokėti.

Į parduotuvę pirkti tą pačią dieną, sudarė daugiau nei $ 9, suteiksime nemokamai Kinija Paštu registruota sklypas logistikos, įskaitant visus šalyse, tranzito laikas 20-60 dienų atvykti, nes skirtingose šalyse skirtingu metu transporto, nes eksportas auga kiekvienais metais, pašto darbo krūvis padidėjo, transporto pajėgumų neturi pradinio stabilus, kartais transporto vėlavimų, prašome suprasti.

Ten, kur yra labiau prieinamos ir efektyvios logistikos ePacket, logistikos įmonė tik teikia paslaugas šiose šalyse, Rusijos /

MUMS / Ukraina / Norvegija / Australija / Vokietija / Izraelis / UK / Saudo Arabija / Kanada / Prancūzija, tranzito laikas 15 dienų arba tiek pasiekti, pirkimo suma $ 20 bus teikiamos nemokamai, laikyti kai kuriuos iš prekių nėra pateikti, nes mes turime ribotą prekių pelnas, kai jūs nesuprantate, ką turime galvoje, prašome rašyti man.

ePacket logistikos pasiekti Rusija ir Jungtinės valstijos, daug mažesnės transporto išlaidos, pirkimo suma viršija $ 10, suteiksime nemokamai, įskaitant visų prekių parduotuvė

Grįžti Aprašymas

Mes tikimės, kad keistis teigiamų atsiliepimų. Prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir visi "5 Star" įvertinimas,

mes norime, kad jūs. Jei dėl kokios nors priežasties mes negalime patenkinti jūsų lūkesčius,

prašome siųsti e-mail, bet mus palieka neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys. Mes padarysime viską už jus išspręsti šias problemas.

Apie Mus

Mes džiaugiamės, kad biržoje teigiamų atsiliepimų. Prašome palikite mums visus teigiamų atsiliepimų ir visi "5 Star" įvertinimai, mes bus daryti tą patį ir jums. Prašome palikite mums bet kokį neigiamą arba neutralų grįžtamąjį ryšį, prieš kreipdamiesi į mus, norėdami išspręsti problemą. Ji laimėjo " t padėti jums išspręsti problemą, bet greičiau paliekant neigiamų atsiliepimų, tik susisiekę su mūsų profesionalaus klientų aptarnavimo, gali padėti jums išspręsti problemas.

Medžiaga Žąsies Plunksnos
Kiekis 20 vnt
daugiau spalvų Prašome eiti į mano parduotuvę pirkti
Modelio Numeris GJ215
Spalva Kaip rodo nuotrauką
Naudoti Drabužių / kepurės / papuošalai ir kiti aksesuarai
Prekės Pavadinimas Amatai
sumaišykite 10 spalvų Kaip rodo nuotrauką
Modelis Dažyti
dydis 5-7inches / 13-18cm

Panašūs produktai