Atsparus vandeniui Naktį Veikia Saugos LED Šviesos Dviračiai, Dviračių Lauko Kempingas Įspėjamoji Lemputė Įrašą Šunų Kuprinė Dviračio galinio Žibinto

€1.35

-11%

€1.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dviračio Šviesos, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Dviračio Šviesos, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Dviračio Šviesos.

Savybės:

1. Šis produktas yra naujas ir kompaktiškos formos. Ji naudoja keturių aukšto ryškumo šviesos Diodai kaip šviesos šaltinis. Apšvietimo ryškumas didelės ir galia yra išgelbėtas, kuri rodo, mados tendencijų ir technologijų, atmosfera. Su užrakto žiedas.

2. Ji priima elipsės formos skaidrus umbra dizainas, kuris yra apvalinamas jaustis ir platų šviesos spinduliavimas.

3. Neperšlampama dizainas: skolinimosi dizaino koncepcija, salono tipas vandeniui atsparus kameros, funkcinės LED komponentai yra uždaromos lempos laikiklį, ir akumuliatoriaus skyriuje yra pastatyta lempa kūno. Skaidrus umbra yra uždarytas su aukšto dažnio sandarinimo korpusas, ir nėra lengva nukristi, ir yra laisvas nuo erozijos lietaus; Tuo pačiu metu, mygtukas jungiklis yra padengtos su išplėsta gumos, ir jis yra saugus ir nerimauti nemokamai važinėti lietingą dieną.

4. Trijų funkcija dizainas: Bakstelėkite klavišą bakstelėkite perkelti: ilgos šviesos-flash-lėta-off-išjungta, siekiant patenkinti poreikius įvairių apšvietimo įspėjimai;

5. Baterija įrengimas: Naudoti atsuktuvas, kad atsukite 4 varžtus galinėje užpakalinis žibintas. Po atidarymo uodegos dangtelį, paspauskite teigiamo ir neigiamo polių baterijos skyriuje krauti 2 CR2032 baterijos.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Apšviestas keychain

Medžiaga: ABS + elektroniniai komponentai

Šviesos šaltinis: keturi LED žibintai

Galia: 2 CR2032 mygtuką baterijos

Svoris: 22 g

Dydis: 56*28*18mm

Pareigos: visada on / flash / lėtas / off

Apšvietimo laikas: 48 valandos, arba tiek

Spalvos: raudona, mėlyna, žalia, balta

( Spyna žiedo spalva yra atsitiktinis )

Pakuotė:

1 VNT* Apšviestas keychain

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Modelio Numeris led keychain
Prekės Pavadinimas Woopower
Maitinimo Šaltinis Baterija
Kilmės KN(Kilmės)
Montavimo Rodymas Rėmas

Panašūs produktai