5vnt "Merci" Ačiū Juoda Balta Įdegio Saldainiai, popierinis Maišelis Vestuvių Malonių Dovanų Dėžutė Pakuotės Gimtadienio Naudai Krepšiai

€1.35

-31%

€1.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dovanų Maišeliai & Vyniojimo Prekes, Namai Ir Sodas, Pigūs Dovanų Maišeliai & Vyniojimo Prekes, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dovanų Maišeliai & Vyniojimo Prekes.

5vnt "Merci" Ačiū Juoda Balta Įdegio Saldainiai, popierinis Maišelis Vestuvių Malonių Dovanų Dėžutė Pakuotės Gimtadienio Naudai Krepšiai Pavadinimas: High-end juoda ir balta, chaki "Merci" saldainių dėžutė Spalva: balta / juoda / karvės odos Dydis: big box dydis: apie 13.5x16.5cm apačios: 5.8x8cm Maža dėžutė dydis: apie 12X10cm apačioje: 6x6cm Medžiagos: Popieriaus Kiekis: 5vnt popieriaus dėžės+5vnt juostelės Atkreipkite dėmesį: balta dėžutė su šampano kaspinu, black box, sidabro-pilkos spalvos juostele; kraft popieriaus, rudos juostelės Programą: Šios kūrybinės dėžės yra pagamintos iš aukštos kokybės kartono, kuris yra lengvai deformuojasi. Šie storio dovanų dėžutės yra puikus dekoravimas, vestuvėms, šventėms, jubiliejai, kūdikių dušai ar gimtadienio. Jie puikiai tinka saldainių pakuotės, sausainių / tortas pakuotės, papuošalų dėžutės, kūrybinės amatų "PASIDARYK pats" ar bet koks mažų daiktų siųsti, dovanos, paprastas ir malonus būdas. Patarimas: Šios saldainių dėžutės yra plokščias, pusgaminiai, kad gali būti vežami, sulankstyti arba naudojamas su savo mėgstamą kaspinu.

Modelis Laiškas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Popierius
Modelio Numeris YS-CS0000321
Skaičius, Vnt 5vnt
Proga HELOVINAS

Panašūs produktai