36pcs/pak Išaugę Toenail Korekcijos Priemonė Kojų Nagų Gydymo Elastinga Pleistras Lipdukas Įrašą

€2.76

-30%

€3.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pėdų Priežiūros Priemonė, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Pėdų Priežiūros Priemonė, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Pėdų Priežiūros Priemonė.

Aprašymas:

1.Kojų nagų Korektorius: elementą naudoja svirties principas kampe nagų, puikiai pasirūpinti jūsų nagai. Su stiprus ištvermė, tai nėra lengva nutraukti. Klijų ant pleistras yra galingas, kuri tinka pėdų gerai.

2.Minkštos: Pagaminti iš medvilnės medžiaga, pedikiūro pleistras yra kvėpuojanti ir elastinga. Jis yra ultra-plonas, puikiai montavimo kojų komfortą.

3.Sumažėja Skausmas: pleistras kojų nagų rinkinys gali padėti kojų nagai lenkimo atgal į įprastą būklę ir nustatyti jos formą, sumažinti skausmą ir stresą.

4.Kojų nagų Korektorius: elementą naudoja svirties principas, kad Profesionali Odos Priežiūra: elementą prisitvirtina prie paviršiaus, kad nagų, gamybos didėjimo rikošetas traukimo jėgos ir lėtai traukiant iš nago, kad nagų auga normaliai. Jis tinka naudoti namuose ar profesinės priežiūros.

5.Lengva Naudoti: plati elastinga pleistrai gali būti pritaikytos, kad iš kojų nagų. Ji valo nagus ir viduje, ir išorėje, tada įklijuokite į reikiamą vietą už geriausią poveikį.

Techniniai duomenys:

Spalva: odos spalva

Matmenys (apytiksl.): 5.2 * 2cm / 2.0 * 0.79 colių

Pareigos: taisymas / tvarkymas

Pakuotės Sąrašas:

36/48/72 Vnt * kojų nagų korekcija lipdukai

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.

2. Atleisk, 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

dydis Approx. 5.3 * 2cm / 2.09 * 0.79in
Medžiaga TPU
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas KuZHEN
Modelio Numeris Išaugę Nagų Korekcija Lipdukai
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros
Tipas Pėdų Pleistras

Panašūs produktai