Dviračio galinio vaizdo Veidrodėliai Vairo Plataus kampo Dviračių Galinio vaizdo Reguliuojamas MTB Kalnų Dviračių Silikono Rankena galinio vaizdo Veidrodėlis

€0.76

-37%

€1.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dviračių Veidrodėliai, Sportas Ir Pramogos, Pigiai Dviratis Veidrodėliai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Dviračių Veidrodėliai.

Aprašymas:

Reguliuojamas padėtis

Savarankiškai fiksuotojo paprasta veidrodėliai dviračiams, tiesiogiai montuojamas ant visų tipų dviračių rankenų arba sub-rankenos, be papildomų priedų; kai kurie iš jų gali blokuoti žvilgsnio linijos, kai žirgais su jūsų kūnui ir ginklų, ir jums reikia purtyti juos pamatyti, automobilio priekio, kad reguliuoti kampas veidrodis

Produkto kaina-tai viena kaina, kuri gali būti sumontuoti kairėje arba dešinėje pusėje vairas. Jei jums reikia įdiegti į abi puses, prašome nusipirkti du!

Yra 3D 360 laipsnių reguliavimo kryptį. Teoriškai, galinio vaizdo veidrodis atspindi šviesą, be akluosius taškus. Tačiau, jei jis yra įdiegta vidury rankenos, kūno ar ginklų gali blokuoti žvilgsnio linijos, kai žirgais.

Techniniai duomenys:

Veidrodžio dydis: nuoroda nuotrauka (apvalus 51mm); apie 75mm

Sagtis skersmuo:

Silikono handleless modelis: Tinka rankenos skersmuo apie 15-35MM, ir taip pat galima sumontuoti ant rankenos ir rankenos.

Svoris:

Pakuotė:

1*galinio vaizdo veidrodėlis

Modelio Numeris Dviračių Veidrodėliai
Parama Dropship/Didmeninės
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai