1pc dvipusės Nagų Dailės Teptukas, Mentelė Poli Nagų Gelio Rašiklis, Manikiūro Patarimas Pratęsti Akrilo Statybininkas Priedas Lazdele Įrankis

€1.14

-25%

€1.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Šepetėliai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Šepetėliai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Šepetėliai.

Savybės: pen teptuku gali reate gražių nagų dizaino sekundės ir turi tvirtas dizainas pridėtinės patvarumo. Teptukas yra lengvas ir subtilus,kuri yra lengva vežti savo makiažas maišelį, jūsų kasdieniniam naudojimui. Puikiai tinka profesionaliam ir namų naudojimui, puiki priemonė moterims, kurie mėgsta makiažas. Specifikacija: Medžiaga: nailonas plaukai + plienas, tiesioginis + metalinio strypo Svoris: 16.3 g Dydis: plaukų ilgio 0.9 cm, plieno stumti ilgis 3.1 cm, viso ilgis 16 cm Spalva: Juoda dokumentų Paketą sudaro: 1*Nagų Šepetėliu(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.) Pastaba: Prašome leisti 1-2mm klaidų, dėl rankinis matavimas. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, yra spalvų skirtumai, prašome imtis realus produktas, kaip standartinė.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo
dydis 16cm
Modelio Numeris Nagų Šepetėliu
Elemento Tipas Nagų Šepetėliu

Panašūs produktai