2020 M., Stačiakampis, Akiniai Nuo Saulės Moterims Prekės Ženklo Dizaineris Siauro Rėmo Akiniai Pink Leopard Smalll Storio Rėmas Saulės Akiniai Atspalvių Moteris

€5.73

-40%

€9.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Moteriški Akiniai nuo saulės, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs moteriški Akiniai nuo saulės, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Moteriški Akiniai nuo saulės.

· Klausimas:Kaip aš galiu gauti daugiau nuolaida jūsų parduotuvėje? A: Įrašyti mūsų produktų ir laikykite, kaip parodyta, tada susisiekite su mumis! · Klausimas: ar Galite man atsiuntė realią nuotrauką iš savo akinius? A: nuotrauka ekranas puslapyje yra reali foto. Mes paėmė nuotrauką, remiantis mūsų realus produktas. · Klausimas:ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę? A:Taip, jūs gausite savo sekimo numerį, kai mes laivas jį. Jūs galite sekti jį svetainė: · K:aš esu perpardavinėtojas, norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktus, kokia didmeninė kaina? A:Sveiki, tikrai. Prašome išsiųsti paštu mums. Mes patikrinti kaina jums! Klausimas: Ar pritariate, kad Lašas Laivybos paslaugų, gali jums pasiūlyti nuotraukas be vandens? A: Taip. mes galime jums atsiųstas nuotraukas ir kviečiame atlikti užsakymus. Prašome įsitikinkite, kad adresas teisingas. Jei turite kokių nors kitų klausimų, susisiekite su manimi, prašome.

Produkto funkcija 100% UV400 Apsauga Nuo Kenksmingų UVA/UVB
Greitas Pristatymas Išsiuntė paprastai per 48 valandas
Tinka Veido Apvalios Veido Ilgas Veido Square Veido Ovalo Formos Veidas
Pristatymas Nemokamas pristatymas į Braziliją
Rėmas Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris J-#9074
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Lęšio Aukštis 40mm
Lytis MOTERIS
Lęšio Plotis 65mm
Stilius Stačiakampis
Frame Funkcija 1 Stilingas, Patogus Ir Ne Lengvai Deformuojasi, Rėmas
Prekės Pavadinimas
Kokybė Didmeninės Kainos, Aukštos Kokybės
Lęšių Medžiaga Polikarbonatas
Frame Funkcija, 2 Aukščiausios Komforto Akiniai Jaukus
Naudojimo Sritis Prekybos ,Šalis ,Kelionės,T Rodyti,Lauko Vairavimo
Lęšių Optinės Požymis Veidrodis

Panašūs produktai