Minkšto Silikono Analinis Kaištis Užpakalis Vibratorius Kulka Sekso žaisliukai Vyrams Prostatos Massager Vibrador Butt Plug Vyrų Gėjų Suaugusiems

€0.78

-43%

€1.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Analinis Kaištis, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Analinis Kaištis, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Analinis Kaištis.

Minkšto Silikono Analinis Kaištis Užpakalis Vibratorius Kulka Sekso žaisliukai Vyrams Prostatos Massager Vibrador Butt Plug Vyrų Gėjų Suaugusiųjų Productsrostate Massager Vibrador Butt Plug Vyrų Gėjų Suaugusiųjų Lesbietės

Šis sklandžiai, lanksti silikoninė butt plug ergonomiškai suprojektuoti, kad atitiktų jūsų natūralią vidaus forma puikiai, šis kištukas yra protingas kreivė veleno jis galėtų masažas visus savo mėgstamus erogeninė zonose. Tuo tarpu, ji yra lengvai valomas su muilu ir vandeniu, virimo arba indaplovėje.

Kūno saugi Medžiaga

Visi 3 analiniai kaiščiai, pagaminti iš 100% silikono, analinis-draugiškos medžiagos, kurios yra ne poringas, latekso & ftalatas-nemokamai ir saugiai dauguma žmonių su cheminių jausmų. Sklandžiai silikono jaučiasi minkšta, bet įmonė pakankamai duoti jums skanus pilnatvės jausmą. Tuo tarpu, ji yra lengvai valomas su muilu ir vandeniu, virimo arba indaplovėje.

Saugiai ir Patogiai Užsiliepsnojo Bazės

Užpakalis kištukai ateiti su lenkta bazę, kad sklandžiai ir patogiai, tarp skruostų. Tai leidžia jums dėvėti žvakės ilgesnį laiką, ar jūs darote favoritai aplink namą, klajojo aplink viešųjų ar seksą. Užsiliepsnojo T-bar bazė apsaugo nuo nepageidaujamo kelionės ir stimuliuoja jūsų tarpvietės metu dėvėti dvigubą malonumą dangų.

Lenktas Velenas Analinis Žaisti

Treneris užpakalis kištukai yra specialios formos, siekiant maksimaliai padidinti savo analinį malonumą ir komfortą. Kiekvienam plug funkcijų, išlenktą galiuką, kad slysta lengvai su kai vandens pagrindo tepalas. Fakelo velenas yra įmonė, liesti ir pakankamai didelis, kad užpildyti jus tiesiog teisė. Plonas kaklas lankstosi ir demonstruoja, kad geriau atitiktų jūsų kūno.

Iš Analinis Pradedančiųjų iki Ekspertų

Treneris rinkinys ateina su 3 užpakalis kištukai. Pradėti su mažų, pradedantysis draugiškas plug šlapias savo švilpukas, už backdoor žaisti. Tada pereiti į vidutinio kištuką į iššūkį savo galiniai su ilgesnis ir storesnis veleno. Ir tada pereiti prie didelių plug stumti savo backdoor ribos max! Po užkariauja didelis kištukas, galite pereiti į dar didesnę backdoor žaislai, taip pat kitų formų analinis stimuliavimas, kaip prostatos žaisti ar analinis seksas.

AP01

AP02

AP03

AP04

DUK

Q: Kaip pristatyti prekes?Diskretiška pakuotė? A: diskretiškas paketą, siekiant apsaugoti jūsų privatumą. A: pakuotės be jokių nuotraukų ir žodžių apie seksą.tik jūs žinote, kas yra jos viduje. Q: Gamybos Medžiagos Saugos? A: sveikatos saugos medžiagos silikono,patikimas naudoti. Q: Ar produkto kvapas? A: viskas yra labai gerai.Kietas žaislas, minkštas, malonus, bekvapis.puikios kokybės. Q: Ar dropshipping ? A: Taip,mes.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis. Q: Kada siuntinių siunčiama? A: Sekti informaciją internete po 1-5 dienų po užsakymo, prašome būti kantriems. A: Prašome naudoti sekimo numerį, patikrinti svetainės adresas: http://www.17track.net/en Q: Kur yra mano siuntinys? A: Ne, atnaujinti daugiau kaip prieš 5 dienas, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo išspręsti. A: Jei naujausia info savo sklypo buvo pristatytas,bet jūs din nebuvo gautas, prašome kreiptis į vietos pašte ją gauti.

Aprašykite savo prekinių ženklų istoriją, įskaitant kūrimą ir plėtrą, terminus, etapus ir pan.

Nepadori Nuotrauka No
Funkcija 12 Analinis Užpakalis
Funkcija 7 Nuo Pradedančiųjų iki Ekspertų
3 funkcija Vyras Suaugusiųjų Gėjų
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 10 Analinis Kaištis
dydis SML
Modelio Numeris Analinis Kaištis
Funkcija 5 Įmonės Dar Lankstaus
2 funkcija Moterims Analinis Seksas Žaislai
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Silikono
Elemento Tipas Analinis Kaištis
Funkcija 6 Sekso žaisliukai Vyrams ir Moterims
4 funkcija sekso žaislų pora
Prekės Pavadinimas Xadut
Funkcija 9 Analinis kaištis
Funkcija 11 Sekso Žaislai
Funkcija 1 100% atsparus vandeniui
Funkcija 8 Ieškoti Analinis Malonumas

Panašūs produktai