ICERIO 10VNT Greitai Kriaukle Žuvies Kaukolės Ragiai Šalmas Sunkiasvoris Head Tube Skrenda Hook-up Vimpelais Žuvų kaukė Skristi Medžiagos Susiejimas

€3.04

-19%

€3.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žvejybos Masalas, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Masalas, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Masalas.

ICERIO Žuvies Kaukolės Ragiai Šalmas

Galutinis sunkiasvoris galva stipriai baseinas, kablys-iki vimpelais. Kaklaraištis sunkiasvoris vimpelais su realiomis, plokščia ir plati aplinka; puikus imitacija bendrų apačioje gyvenančių žuvų rūšių, tokių kaip sculpins, grundalus ir kūdikių šamas. Skirta naudoti tiek kablio ir vamzdžių atšakų, Ragiai Šalmas turi svertinis kilio išlaikyti savo streamer plaukimo hook-up ir išvengti snagging. Kiekis per pakuotėje: 10vnt (Pridedama 20pcs 3D žuvies akis") Spalva: Bronzos, Juoda, Ruda, Alyvuogių, Aukso, Sidabro. Medžiaga: lengvas lydinys, kurią sudaro daugiausia Cinko, yra nėra švino, kokia produkto, todėl draugiškas aplinkai. Techniniai duomenys: Mini: Tinka kabliukų dydis #10, #8, #6, #4, #2. Mažas: puikiai Tinka kabliukų dydis #6, #4, #2, #1. Didelis: Tinka kabliukų dydis #2, #1, 1/0, 2/0. Mini dydžio, sveria 0.55 gramų (0.02 oz). Mes rekomenduojame jums naudoti mažiausiai strypas/line svoris, dydis #4 ir didesnis. Mažo dydžio, sveria 1.38 gramų ( 0.05 uncijos). Mes rekomenduojame jums naudoti mažiausiai strypas/line svoris dydžio #5/6 ir didesnis. Didelio dydžio, sveria 2.98 g ( 0.10 uncijos). Mes rekomenduojame jums naudoti mažiausiai strypas/line svoris dydžio #7/8 ir didesnis. Pastaba: Mini " yra sukurtas specialiai išsiplėtusios priekiniai lizdas tinka įvairiausių kabliukų dydis. Tai daugiau lankstumo kabliukų dydis leidžia Mini būti naudojami įvairių gėlavandenių ir jūrų streamer modelius. Žanras: Realistiškas profilis Plokščio ir plataus profilio, kad imituoja bendrą apačioje gyvenančių žuvų rūšių, tokių kaip sculpins, grundalus ir kūdikių šamas. Priekyje-montavimo konstrukcija Tiesiog tie visi, medžiagos, pirmiausia, tada tinka Ragiai Šalmas iš priekio. Greita ir paprasta naudoti. Lizdas priekyje Galima naudoti ant abiejų kablių ir vamzdžių linija. Gyvenimo Akis Įtraukti į atitinkamo dydžio ir spalvos, tai ultra-realistiškus akis veikti kaip svarbus sukelti grobuoniškas žaidimas žuvis. Sunkiasvoris Kilio Platina dauguma šalmo svorį apačioje streamer, užtikrinant, kad jis bus plaukti į teisingą padėtį. Tai taip pat leidžia jums susieti su kablio susiduria arba žemyn arba aukštyn. Mes sąmoningai padarė Ragiai Šalmo ir gerokai sunkesnis, nei Baitfish Galvos taip, kad ji bus kriaukle greitai judančius upių ir žuvų giliau prie dugno, kur sculpins paprastai gyventi. Spalvos Prieinama ruda, juoda ir alyvuogių, plius sidabro Mini dydžio. Tas matinis (non-blizga) apdaila yra puikus tipo drovus, apačioje gyvenančių rūšių bandote imituoti. Specialių oksido danga suteikia nevienodas, beveik dėmėta, poveikis, kuris turi skirtingų atspalvių. Pavyzdžiui, rudos spalvos Ragiai Šalmas daugiausia yra tamsiai rudos spalvos, bet taip pat atspindėti atspalvių juodos ir rudos įvairiais kampais suteikiant tipo kamufliažas poveikį.

Didelio dydžio sveria 2.98 g ( 0.10 uncijos)
Medžiaga lengvas lydinys, kurią sudaro daugiausia Cinko
Mini Tinka kabliukų dydis 10, 8, 6, 4, 2
Kategorijos Pranešk Apie Netikrą Suvilioti
Mažo dydžio, sveria 1.38 gramų ( 0.05 uncijos)
Didelis Telpa kabliukų dydis 2, 1, 1/0, 2/0
Spalva bronzos, juoda, ruda, alyvuogių, aukso, sidabro
dydis Mini, Small, Large
Prašymas skristi medžiagos susiejimas
Modelio Numeris Žuvies Kaukolės Ragiai Šalmas
Mini dydžio, sveria 0.55 gramų (0.02 oz)
Tipas Dirbtinis Masalas
Prekės Pavadinimas ICERIO
Mažas, Telpa kabliukų dydis 6, 4, 2, 1
Pozicija Vandenyno Roko Žvejybos

Panašūs produktai