Naudinga Universalus Hibridas, Sim kortelės Lizdas dvi SIM Kortelė, Adapteris Micro SD Extender "Nano" Cato "Android" Telefonas

€0.63

-13%

€0.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: SIM Kortelės Adapteriai, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs SIM Kortelės, Adapteriai, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, SIM Kortelės Adapteriai.

Naudinga Universalus Hibridas, Sim kortelės Lizdas dvi SIM Kortelė, Adapteris Micro SD Extender "Nano" Cato "Android" Telefono SIM-Extender yra adapteris, kuris leidžia naudoti dvi SIM korteles ir vieną micro-SD atminties kortelės vienu metu dviejų SIM kortelių mobilusis telefonas. Jums nereikia rinktis tarp dviejų aktyvių SIM kortelių ar tik vieną SIM ir vieną micro-SD. Su SIM-Extender SIM kortelės išplėtimo plokštę, jūs galėsite gauti tiek SIMs " ir " micro-SD kortelės, visi kartu. SIM-Extender tinka dviejų SIM kortelių išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, kuri turės " hybrid dual sim lizdas. Šių dual SIM telefonus, galima naudoti 2 SIMs, arba 1 SIM ir 1 micro-SD, bet jums gali nepavykti įdiegti abi SIM korteles ir savo micro-SD kortelės vienu metu. Naudojant X-Extender, tai dabar galima įdėti savo dviejų SIM kortelių, ir jūsų micro-SD kartu, tiesiogiai hybrid Dual SIM lizdą savo mobilųjį telefoną. Mėgaukitės dual SIM funkcija, telefono, taip pat SD kortelės atmintį su SIMore SIM kortelių išplėtimas. Labai lengva įdiegti, SIM-Extender adapteris vyksta tiesiogiai dual SIM hibridas lizdo pagal "micro-SD" kortelės. Ji leidžia sujungti abi SIM kortelės į savo telefoną, išlaikant micro-SD kortelės į jos lizdą Modelis: Nano SIM: Nano nano Micro SIM kortelės: Mikro Nano Mini SIM: Mini Nano Kostiumas Telefono Modelis: Beveik visi dviejų SIM kortelių mobilusis telefonas. Pavyzdys: Samsung S8/S8+/Pastaba 8 Xiaomi/Huawei/Oneplus kiti modelio galite pabandyti jūsų savarankiškai. Pakuotė: 1 vnt SIM kortelės extender.

Mini SIM
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas SIM kortelės extender
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Suderinamo "iPhone" Modelis "IPHONE" X
Data 10-17
Modelio Numeris SIM kortelės extender
Mikro SIM
Nano SIM
Produkto Tipas Sim Korteles, Adapteriai

Panašūs produktai