Česnakai Paspauskite, Nerūdijančio Plieno, Česnakai, Paspauskite Rokeris, Kūrybos Vertus, Paspauskite Česnakai Įrankiai, Virtuvės Dalykėlių

€4.60

-30%

€6.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Česnakai Presai, Namai Ir Sodas, Pigūs Česnakai Presai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Česnakai Presai.

Geriausias Sprendimas Česnako

Jau Galite Įsigyti Kitų Česnakai Presai Praeityje?

Gal susidurete su tam tikrais sunkumais, pavyzdžiui, kaip sunku naudotis, sunku išvalyti, reikia daug stiprybės, ir kt.

Pasirinkti mūsų česnakai paspauskite ir atsisveikinti su šių bėdų!

Šis naujas česnakai, paspauskite su lanko formos, patogi rankena dizaino, kad spaudimas vėjas, net tiems, kurių silpnesnė rankena arba mažas rankas.

Geriausias Česnakas Paspauskite Virėja, Smaguris ir Česnako Meilužis - Sutaupyti Laiko ir Pastangų, Jums, puikus Virtuvės Įrankį, skirtą Namo & Restoranas.

Visiškai Saugus:100% nerūdijantis plienas medžiagos.

Leiskite Jums Patinka Virimo ir kepimo Daugiau: puikus dizainas padeda padaryti daug gvazdikėliai per labai trumpą laiką, padėti patiekalų skonis daugiau skanus!

Jokių Atliekų: Po susmulkinimo, česnakai, specialus grandiklis padės jums rinkti maltos česnakai!

Lengva Naudoti & Clean: lenktas dizainas daro paspaudus česnakai lengviau, didesnis ir daugiau skylių, kad valyti būtų lengviau!

Dovana Prisiminti: Jie padaryti puiki dovana šeimos, poros, draugų, ar gal, kad ypatingą kažkas jūsų gyvenime. Staigmena kiti su unikaliu vestuvių, jubiliejų ar housewarming dovana. Parodyti savo dėkingi, kurių vienas iš natūra šalis už jūsų bridesmaids ar groomsmen, draugai, arba šeimos nariai. Be to, priemoka česnakai paspauskite būtų puiki verslo dovana verslo partneriui ar būsimas klientas

Česnakai Paspauskite, Kaip Ją Naudoti, Puikiai ? 1. Išimkite česnakų odos su mūsų skustukas 2. Išimkite česnakų galvos su peiliu 3. Paspauskite žemyn vertikaliai ir "pirmyn ir atgal arkliukas" judesio, Jei česnakų per didelis veikti, nukopijuokite jį į pusę, jums bus rasti nieko nėra neįmanoma 4. Rinkti smulkinta česnako plokštelės su mūsų grandiklis 5. Plauti česnakai, kurių teka jūreivis (išspręsta per 1-2 minutes), arba naudoti indaplovėje valyti.

Prekės Pavadinimas Leeseph
Sertifikavimo SGS
Tipas Vaisių Ir Daržovių Įrankiai
Modelio Numeris LGP101503
Vaisių Ir Daržovių Įrankiai Tipas Česnakai Presai
Funkcija Įžuvinti
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nerūdijančio plieno

Panašūs produktai