Moterų Pirtis Lieknėjimo Kelnes Kūno Shaper Svorio Riebalų Deginimas Prakaito Pilvą Kontrolės Neopreno Capris Antblauzdžiai Juosmens Treneris

€8.33

-28%

€11.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kontrolės Kelnaitės, Apatiniai & Sleepwears, Pigūs Kontrolės Kelnaitės, Aukštos Kokybės Apatiniai & Sleepwears, Kontrolės Kelnaitės.

Dydis Liemens, Klubų Ilgis

S 60cm 80cm 56cm

M 62cm 82cm 56.5 cm

L 64cm 84cm 57cm

XL 66cm 88cm 57.5 cm

XXL 68cm 90cm 58cm

3XL 70cm 82cm 58.5 cm

*Padidinti Prakaitavimas*: Tai shapewear kelnes išsaugo kūno šilumą ir skatina prakaito krūvio metu. Savo revoliucinį dizainą padeda pasiekti rezultatus greičiau ir paprasčiau.

*Plonas Kojų*: Jo unikalus skaidulų ir medžiagos gaminti didesnius kompresija pilvo ir kojų, todėl daugiau prakaitavimas. Mokslinė projektavimo ir suspaudimo padėti jums teisinga laikysena, priploti pilvo, tvirtą pilvuką ir plonas kojas, todėl daugiau litų figūra ir vizualiai apdaila svorio.

*Sublogti Greitai*: Jis yra sudarytas iš neopreno, tai specialiai pagaminti treniruotės, mankšta, kurios gali padaryti jums prakaitas 3 kartus daugiau, kaip niekada anksčiau ir padėti priploti savo pilvą, formuoti savo kojų, prarasti colių ir tirpti riebalai iš karto!

*Kartus*: Ji yra puiki naudotis, įprastą dienos rutiną, arba bet kokia fizinė veikla, pavyzdžiui, bėgimas, joga, fitnesas, treniruotės. Dėvėti shaper aplink namą, kai jūs' naujo naudojasi, veikia siuntinys ar išeina. Jūs' ll turėti stangresnė laikysena ir būti prakaitavimą visą dieną. Ji padės transformuoti thunder šlaunų į kojas jums patinka.

Dėmesio:Nauja neopreno kelnės yra normalu su"gumos kvapas", kai jums gauti, tai jokios žalos ir bus dingo lengvai po rankų plovimo su minkštu muilu šaltu vandeniu ir pakabinti džiovinimo. Plauti rankomis, ir pakabinti sausas, yra rekomenduojama po kiekvieno naudojimo. Žmonėms, kurie turi jautrią odą nerekomenduojama dėvėti tai, pirtis, karšto pants.

Prekės Pavadinimas OllyMurs
Apdaila NĖRA
Seksualinio Pobūdžio No
Lytis MOTERIS
Kontrolės Lygis Vidutinis
Audinio Tipas Broadcloth
Nepadori Nuotrauka No
Medžiaga Neopreno
Shapewear Kontrolės Kelnaitės
Modelio Numeris XQS1012
Storis Standartas
Elemento Tipas Skustukai

Panašūs produktai