Undinė Šalis Dekoro "Pasidaryk Pats" Kabinti Medūzos Žibintų Undinėlė Pagal Jūros Šalis Gimtadienio Apdailos Baby Shower

€2.58

-35%

€4.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos.

* Medžiaga: popierius ir neaustinės . * Dydis: 30cm(12inch).W *80cm(32inch).L * Spalva: purpurinė, rožinė, mėlyna(Vieną pakuotę per spalva) * Paketas apima:1pc žibinto ,10vnt neaustinių swirls * Multi-purpose: puikiai tinka šalims, kambario dekoro, ir meno ir amatų projektams. Šie žibintai gali būti naudojama daug įvairių kartų, kad atitiktų jūsų poreikius.

Produktų Ekranas :

Apie Mūsų Parduotuvėse Ir Produktų:

1、 Kokybės Užtikrinimas: Esame įsipareigoję teikti geriausius produktus už pasaulio pirkėjų. Kiekvieną productwill tikrinamas per įsigijimo ir laikymo. 2、 Profesinės pakuotės. 3、 Puikus aptarnavimas: Prašome palikti 5-žvaigždučių atsiliepimus ifyou ' yra patenkinti mūsų produktų ir paslaugų,mes vertiname (ltem kaip Aprašyta 5 žvaigždžių,Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių). 4、 Jei produktas jums gauti pažeista arba neteisingai įvedė,prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirmas. 5、 Prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau. Mes solveit kuo greičiau ir rasti geriausią sprendimą. 6、 Rinktis mus su pasitikėjimu, taip, kad jums bus notregret jūsų pasirinkimas !

TIPO 10 Su Gimtadieniu
TIPAS 4 pagal jūros šalis
6 tipas Vestuvių dekoravimas
TIPAS 8 šaliai dekoro
7 tipas medūza šalies apdaila
Prekės Pavadinimas SUNBEAUTY
3 tipas Baby Shower
Medžiaga Popierius
9 TIPĄ Namo apdaila
Tipas 5 undinėlė šalis
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris medūza žibintų
Tipas 1 undinė šalis
Modelis Vientisos Spalvos
Proga Vestuvės
Tipas 2

Panašūs produktai