6 Tinklelis, Maisto kokybės Silikono Ledo Plokštelėje Namuose su Dangčiu "PASIDARYK pats" Ice Cube Pelėsių Kvadrato Formos Ice Cream Maker " Virtuvės Baras Priedai

€4.02

-21%

€5.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Ledų Kubilai, Namai Ir Sodas, Pigūs Ledai Kubilai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Ledų Kubilai.

Savybės:

*1. Pagaminti iš maisto kokybės TPR medžiagos, lanksčios, netoksiškos, saugios naudoti, lengva valyti. *2. Didelė anga palengvina jums užpildyti vandens ar sulčių. *3. 6-ledo plokštelėje turi minkšto dugno taip, kad jums gali imti ice cube lengvai. *4. Vienas struktūra yra vietos taupymo. *5. Jūs gausite 3 ledo formų rinkinys. Pridėti riešutų, susmulkintų vaisių "PASIDARYK pats" virpesiai, pochlebca, sultys ant savo skonį.

Produkto rodyti

pardavimo paslaugų ir atsiliepimus

Jei yra kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis ir mes ją išspręsti už jus per 24 val. Jei esate įsitikinusi, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų. Jeigu turite kokių nors nusiskundimų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimus ar ginčai, Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą, nes jums ne tik įsigyti mūsų drabužius, bet taip pat ir mūsų paslaugomis. Manau, kad mūsų paslauga gali patenkinti jus.

Ledų Įrankiai Tipas Ledų Kubilai
Sertifikavimo CIQ
Modelio Numeris JJ2025071
Tipas Ledų Įrankiai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikono
Funkcija Eco-Friendly

Panašūs produktai