Vyrų, Moterų, Šiltas Žiemą Knited Beanies Kaukolė Bandana Slouchy Negabaritinių Bžūp Sporto Skrybėlę Unisex Variklio Dangčio#3

€2.53

-24%

€3.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vyriški Skullies & Beanies, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs vyriški Skullies & Beanies, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Vyriški Skullies & Beanies.

Vyrų Megztas Kintting Šiltas Žiemos skrybėlę Gorro Touca Sporto Kepuraitė Skullies Atsitiktinis Bžūp Kietas Nemokamas Pristatymas

Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės!

Skrybėlių yra labai minkštas, odos draugiškas, ir tampri, todėl jūsų galva bus jaustis "super" patogiai.

pataria žiemą dėvėti, tai padės išlaikyti galvą šiltą.

Tai taip pat puiki dovana savo gerbėjams, šeimos ar draugų. Ramioje stilius yra pagamintas specialiai tiems žmonėms, kurie, kaip mielas ir paprastas.

Puikus aksesuaras, kad jus atrodo kietas ir madingas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Mezgimas

Kepurės dydis: apytiksl. 19cm x 25cm/7.4 x 9.8 colių

Tinka vadovas apskritimo ilgis: 48cm-60cm/18.8-23.6 colių(tampri ir lankstus)

Spalva: Juoda, Vyno Raudona, Pilka

Dėmesio: Dydis gali būti šiek tiek netikslūs, nes skirtingų partijų produktų, arba ranka matavimas; Spalva gali būti šiek tiek skiriasi, nes monitoriai. Prašome atkreipti realus produktas, kaip standartinė, ačiū už jūsų supratimą!

Pakuotė:

1 x Skrybėlę

1. Prašome patvirtinkite savo adreso prieš jūsų mokėjimo, mes būtų neatsakinga, bet grąžinimo priežastis jūs ne suteikti teisę adresas(įskaitant išsamias adresas, telefono numeris ), visas paketas būtų išsiųsti taip pat greitai, kaip įmanoma.

2.Paprastai, jums būtų gauti paketą 10-35 dienų, bet Rusija, Brazilija gali mano 15-60 dienų, jei jūs ne gauti pakuotėje 60 dienų, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes grąžinsime jūsų pilną pinigų.

3. Jei norite gauti paketą greičiau, mes galime išsiųsti jums DHL, EMS, tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

1. ,, ,,

2. ,, 。, mes galime' t control šios sąlygos, ,.

3.

1.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Taigi, prašome neatidaryti bet koks ginčas, ar mums neutralus arba neutralų Atsiliepimą

2. jei nesate patenkintas mūsų produktą po to, kai jį gauti , prašome susisiekti su mumis pirmą, mes pasiūlysime jums priimtiną sprendimą, pagaliau

Lytis Unisex
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga Poliesteris
Stilius Atsitiktinis
Prekės Pavadinimas OUTAD
Modelio Numeris ZD50001-ZD50003
Modelio Tipas Kietas
Elemento Tipas Skullies & Beanies

Panašūs produktai