36 Spalvų Trikampio Pieštuku, Saugus, netoksiškas Trikampio Spalvinimo Pieštukų Studentams, Vaikams, Vaikų EM88

€2.76

-14%

€3.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Spalvoti Pieštukai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigūs Spalvoti Pieštukai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Spalvoti Pieštukai.

36 Spalvų Trikampio Pieštuku, Saugus, netoksiškas Trikampio Spalvinimo Pieštukų Studentams, Vaikams, Vaikų EM88 Prekės Specifikacija:

Aprašymas:

Medžiaga: vaškas, PE, glaistas, pigmentas

Specifikacija:

1. Unikali tapybos patirtį: Mūsų trikampis spalvotieji pieštukai yra saugus, ne toksiškas, ne-lazdas, atsparus smūgiams, vandeniui ir lengvai suprantama. Visų ryškių ir ryškių spalvų gali patenkinti savo mažai brangioji, vaizduotės ir kūrybos poreikius.

2. Laikykite jį išvalyti, kai tapyba: dėl natūralių medžiagų ir specialių ingredientų, mūsų trikampio pieštuku visada išlaikyti savo vaikų rankas švarus, todėl tėvams nereikės nerimauti apie tai, spalvinga netvarka, kad vaikai palikti vieni meninę kūrybą.

3. Įvairių ryškių spalvų: Jūsų vaikas bus meilė išreikšti savo vidinį menininko 36 patrauklių spalvų. Šie unikalūs trikampis spalvotieji pieštukai yra labai geros spalvos ir gali būti lengvai priklijuoti prie popieriaus, o ne klijuoti į vaikų rankas, sukurti puikią meninę patirtį vaikams.

4. Puiki dovana, myliu vaikus: tiems, kurie siekia malonus tapybos patirtį, mūsų trikampis spalvotieji pieštukai yra geriausias pasirinkimas. Šis produktas labai tinka pildymo kojinės, skirtos vaikams nuo 3 ir daugiau.

5. Stilingas trikampio formos: Dėl savo unikalios formos, mūsų trikampio spalvotieji pieštukai gali atsispirti sukti. Naudojant vaikai bus parengti tinkamą rašymo įgūdžių, tokiu būdu didinant jų raštu rengimo gebėjimas.

Pastaba:

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodyta paveikslėlyje.

Komplektą Sudaro:

1 x Trikampio Spalvotieji pieštukai

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas. Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas. Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti. Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti. Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Švino spalvos Spalvos
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Vaškas,PE,Glaistas,Pigmentas
Tirpsta Ar Ne Dažai
Kiekis 6/12/24/36 Vnt
Modelio Numeris Spalvotieji pieštukai
Švino Kietumas HB

Panašūs produktai