Dviračių Kepurės Kvėpuojantis Quick Dry Pirate Hat Drėgmės Wicking Skėtį Nuo Saulės Galvos Dangtelis, Skarelė Dviračių Bandana

€2.09

-24%

€2.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vyriški Skullies & Beanies, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs vyriški Skullies & Beanies, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Vyriški Skullies & Beanies.

Ypatybė:

1.Pagamintas iš medvilnės, šis laisvalaikio stiliaus bžūp jaučiasi lengvas, minkštas, kvėpuojantis, patogus, skėtį nuo saulės, ir elastinga, kuri tinka keturis sezonus. Geriausias pasirinkimas jautriai odai 2.Ši kepuraitė yra lengvos, minkštos, orui, anti-prakaito, ir lengvai įdėti. Tiesiog slydimo jį įjungti ir išjungti ir tada eiti. Ir built-in elastinga juosta, todėl jis tinka labiausiai galvos dydžio 3.Priimdama kaitintis po arba jūsų plaukų būklė nėra gera ar atlikti medicininį gydymą, ši kepuraitė gali padėti jūsų plaukai puikiai atrodo ir apsaugoti savo plaukų 4.Jis turi įvairių spalvų ir spausdinami modeliai jums pasirinkti, kad atitiktų jūsų dienos spintos ar apsirengti elegantiškai ypatingomis progomis 5.Mašina galima skalbti, šaltas, švelnus ciklas. Sausas butą ar pakabinti išdžiūti. nenaudokite baliklio 6.Ši riba yra puiki dovana visiems, todėl jums geros kloties 7.Šį multi-funkcinis dangtelis gali būti naudojamas kaip atsitiktinis stiliaus kepuraitė ar skara, pagal jūsų poreikį. Nesvarbu, kaip jūs dėvi, jis gali puikiai parodyti savo žavesio Pastaba: Dėl ekrano skirtumas, spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti jį Supakuoti apima: 1 x kepuraitė Mes Paramos Lašas-pristatymas,prašome susisiekti su mumis ir mes pateikti savo geriausias paslaugas!

Modelio Numeris kepurės
Medžiaga Medvilnės
Lytis Unisex
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Atsitiktinis
Elemento Tipas Skullies & Beanies
Modelio Tipas Spausdinti

Panašūs produktai