10 Ritiniai/Dėžė Manikiūro Įrankiai Spalvinga Gėlių Lipdukai ant Vinių Folija Nagai Wrap Perdavimo Žvaigždėtas Dangus Slankmačiai Nagų Dailės Lipdukai, Dekoras

€12.29

-55%

€27.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Strazdų & Papuošalai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Cirkonio & Papuošalai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Strazdų & Papuošalai.

Nagų lako gamybos etapais: 1. Pirmas supjaustyti žvaigždėtas dangus popierių į smulkius gabalėlius, su žirklėmis, jis neturi būti per didelis, apie 2--4CM mažą gabalėlį. Tuos pačius veiksmus kaip ir veikimą, fototerapija, nagų lakas, taikyti gruntas pirmas, ir sausas fototerapijos lempa. 2. Pasirinkti tamsių spalvų nagų lakas (tokių kaip juoda, safyro mėlynos, raudonos ir pan.) ir taikyti dviem sluoksniais, ir tegul šviesos terapijos lempa sausa. 3.Ten yra plūduriuojančius klijai ant nagų lakas, imti žvaigždę, knygą ir ją atspausdinti ant paviršiaus, kad nagų su kintama klijai (atkreipkite dėmesį, kad ieškinys turėtų būti greitai spausdinant), spalvos gali būti suderinta pagal jūsų poreikius.Galite naudoti dvi ar tris spalvas, kad žvaigždėtą dangų. 4.Po spalvų priklijuotas, taikyti sandarinimo sluoksnis ir gražus žvaigždėtas dangus šarvai bus baigtas ... paprasta! Žvaigždėtas dangus popieriaus pamoka 1. Plonu sluoksniu grunto, kad gruntas. Naudinga gruntas yra užkirsti kelią pigmentacijos ir sustiprinti sukibimą tarp nago ir nagų lako. 2. Po gruntas yra sausas, taikyti spalvos nagų lakas. Spalva žvaigždėtas dangus yra juoda, balta yra geriausias atrodo. 3, klampumas turi būti įvaldę sau, palieskite jį pirštu, paviršius yra šiek tiek sausa, bet ji labiausiai tinka, kai yra šiek tiek klampumas 4. Uždėkite lipduką ant nago paviršiaus, įdėti norimą spalvą į norimą vietą, naudoti tris metodus, presavimas, presavimas, skynimas, bei jų poveikį teritorijos yra skirtingi. Žvaigždėtas dangus klijų gamybos etapais: 1. Pirmas supjaustyti žvaigždėtas dangus popierių į smulkius gabalėlius, su žirklėmis, jis neturi būti per didelis, apie 2--4CM mažą gabalėlį. Tuos pačius veiksmus kaip ir veikimą, fototerapija, nagų lakas, taikyti gruntas pirmas, ir sausas fototerapijos lempa. 2. Taikyti star klijai ir palaukite, kol paviršius atrodo skaidrus, nereikia blizgesį. 3. Star popieriaus. 4. 3 min. apšvietimas ir valymas, gražus žvaigždėtas dangus šarvai bus baigtas!

Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas LISM
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai