16Pcs/Set Silikono Elastinga Batraiščių Specialiųjų Ne Kaklaraištis Batraištis Jungiamąją Vaikams Suaugusiųjų Sportbačiai Greitai Batų Nėrinių Gumos Zapatillas

€1.13

-42%

€1.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Batų raišteliai, Batai, Pigūs Batų Raišteliai, Aukštos Kokybės Batai, Batų raišteliai.

KODĖL MES EINAME SU MUMIS?

Mes nekentė susiejimas mūsų batai ir mes niekada patiko batraištis lankai į mūsų prasideda. Jie išsiskiria siluetą ir linijų avalynės ir jie atrodo juokingi. Ar pastebėjote, kad visi sneaker reklama rodo juos be lankai? Net ir parduotuvėse. Tai todėl, kad batraištis lankai yra ne patrauklus.

ŠTAI KODĖL MES SUKŪRĖME MUS

Novatoriškoje jungiamąją sistemą, kuri pakeičia tradicinį batų raišteliai ir leidžia jums lengvai paslysti ir iš jūsų batus, o išlaikyti juos pasislėpęs ir saugus. Niekada kaklaraištis ar išmegzti savo batus dar kartą! Atsikratyti lankai ir tinkinti savo avalynę.

DAUG SPALVŲ!

SOBU leidžia jums pridėti daugiau spalvų į savo batus ir sukurti savo mados, arba atvesti naują gyvybę į jūsų seną avalynę. Mes dirbome su viena iš pirmaujančių spalva ekspertų pasaulyje, kuris padėjo mums pasirinkti puikus spalvos ir rungtynes.

MES dirbame su visų rūšių batų kilpos?

Taip, mes dirbame su įvairaus dydžio tradicinių kilpomis. Mes nustatėme, kad beveik visi batų gamintojams, kad jų batai su pačiu atstumu tarp kilpų.

Funkcija Elastinga Batų Raišteliai
Medžiaga Silikono
Prekės Pavadinimas tilusero
Modelio Numeris SLG01
Modelio Tipas Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Batų raišteliai

Panašūs produktai