36Pcs Apvalus Silikoninis Stalo Kėdės Kojų Padengti Grindų Raštas Baldų Kojos Anti-Scratch Apsaugos Padas neslystantis Kėdės Koją, Kepurės

€3.23

-40%

€5.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Techniniai duomenys:

Tipas: Kėdės Kojų Dangtis

Spalva: Pilka/Balta

Kiekis: 36pc

Medžiaga: silikonas

Dydis: apytiksl. 4*3cm/1.57*1.18 (D*H)

Svoris: Apie 160g/5.64 oz

Savybės:

Aukščiausios kokybės--Pagaminti iš gerai atrinkti ir aukštos kokybės silikono, šios kėdės kojos padas yra labai minkštas, vandeniui ir dėvėjimuisi atsparios, labai lengva valyti.

Anti-slydimo dalelių--interjero apačioje ši danga yra punktyras su anti-slydimo daleles, veiksmingai apsaugo trinties tarp grindų ir kėdės koją.

Grindų apsauga--minkšta silikoninė rankena apima baldų kojas, saugiai ir apsaugoti jūsų kietmedžio grindis nuo įbrėžimų ir atlyginti nuostolius.

Triukšmo mažinimas-Jie taip pat gali sumažinti triukšmą, juda, kėdės ir stalai, kad daugiau patogų ir ramų gyvenimą.

Lengva naudoti--uždarymo dizainas leidžia stabiliai išsilaikyti ant kėdės koją, nėra lengva nukristi ir lengva taikyti.

Platus programas-Šios kėdės kojų apsaugų tinka apvalios formos baldų kojos skersmuo from3-4.5 cm. Pavyzdžiui, namų sofos, lovos, kėdės, krėslai, kiemo kėdės, virtuvės kėdės, metalinės bistro, kėdės ir kt.

Paketų Sąrašo:

36* Kėdės Kojų Apima

Parama Dropshipping
Medžiaga Kita
Naudoti Lentelė
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Kėdės Kojos Dangtis

Panašūs produktai