Atminties Putų Ausies Patarimai, kaip "Apple" Airpods Pro Pakeitimo Ausinės Ausinių už airpods pro ausų

€3.38

-25%

€4.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Ausinių Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Ausinių Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Ausinių Priedai.

Funkcijos: 1.Tinkamas modelis:Už Airpods pro ausinės ausinių. 2. Pareigos: A: Lėtai rikošetas atminties putos.( Sponge ausinių išsipūsti į ausies kanalą po tiesinimo, ir užpildyti savo ausis kuo tiksliau, leidžia jums mėgautis muzikos triukšmingoje aplinkoje be didelių tūris, o taip pat apsaugoti ausies būgnelis.) B: Patogūs dėvėti, ne spaudimas ant ausies kanalas. C: neprarandama garso kokybę,mėgautis muzika. D: Triukšmo mažinimo labai gerai. 3. Speciali medžiaga, negali plauti kelis kartus,bet gali būti nuvaloma tinkamai. 4. Su dulkių ju, išsinuomoti ausies vaškas ir dulkių į laisvų rankų įrangą. Lėtai rikošetas atminties putos padengti poreikius, rūpintis dėl medžiagų. Ji negali būti dedamas kaip silikono danga. Prašome įdėti ją į saugojimo dėžutę, po naudojimo, kitaip jis bus lengvai pažeisti.

Medžiagos kempinė yra lengvai užteršti žmogaus išskyros ir purvą, kuris gali kauptis bakterijos. Fizinės sveikatos, rekomenduojama pakeisti kas 30-40 dienų, priklausomai nuo naudojimo dažnumo ir kūno skirtingų žmonių.

Kadangi lėtai, atoveiksmio efektas bus susilpnėjo po plovimo ir negali būti naudojamas kelis kartus, tai gali būti trinama tinkamai.

Elemento Tipas Ausų Pagalvėlės
Kilmės KN(Kilmės)
Taikomas Modelis Už Airpods pro ausinės įkrovimo dėžutę

Panašūs produktai