Žuvų Bakas Moss Valiklis Akvariumas Algaecide Vandens Kontrolės Dumblių Ploviklių Ir Valymo Vandens Tiekimo, Akvariumo Reikmenys

€1.42

-49%

€2.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Valymo Priemonės, Namai Ir Sodas, Pigios Valymo Priemonės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Valymo Priemonės.

Aprašymas:

【PAŠALINA ERZINANČIUS DUMBLIAI NATŪRALIAI】Per kelias valandas, taikyti, Diatomėjomis dumblių žydėjimas (naudingas dumbliai), o tai dar labiau vies anglies dioksido, azoto, fosforo, ir kitų maistinių medžiagų, taip sukeliant nepatogumų dumblių mirti ne kaip rezultatas ne maistinių medžiagų prieinamumas

【SAUGUS ŽUVŲ, AUGALŲ ir VARLIAGYVIŲ】Skirtingai nuo kitų algaecides, ji yra visiškai saugus jūsų tvenkinys, taip pat visų esančių organizmų ji. Vis dalelės tampa maisto zooplanktonu, o tai savo ruožtu tapti gyvo maisto žuvims, kuri galiausiai stiprina jų sveikatą. 【PAGERINA VANDENS KOKYBĘ】Veikia mikroskopinių lygmeniu. Eksponentinio augimo dalelės suteikia deguonies, kuris, savo ruožtu, sutvarkyti atliekų produktų, žuvų ir užsiliko. Tai natūralus procesas, padeda išvalyti tvenkiniai ir jų vandens putojantis be nuomos vandens telkinių aplinką išmesti jokių blogų kvapų.

【GREITO VEIKSMO IR LABAI VEIKSMINGAS】Ji pradeda procesą, valymo beveik iš karto. Vos per 3-6 valandas taikant, dalelės pradeda kurti, išjudinti valymo įrenginį. Labai veiksmingos ir paprasta naudoti.

【UŽTIKRINA SVEIKESNĮ BUVEINIŲ IR RYŠKIŲ SPALVŲ JŪSŲ TVENKINIO】 Jis pašalina Erzinančius Dumblių, ji natūraliai suteikia žuvis sveikiau buveinės gyvenimo.

Techniniai duomenys:

Grynasis svoris: 30ML

Pakuotė:

1xremover

Svoris 1 bottle
Medžiaga Skystis
Pavadinimas 30ML žuvų bakas algaecide
Dropship,Didmeninė Prekyba Parama
Dropshipping
Laivybos Laikas Per 24 valandas
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai