Daugiafunkcinis Automobilį Atgal Auto Kamieno Fiksuotojo Stovo Laikiklį Bagažo Lauke Stovi Shake-įrodymas, Organizatorius Tvoros Saugojimo Vienetų Turėtojas Karšto

€0.62

-32%

€0.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Galinės Lentynos Ir Priedai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Galiniai Stelažai Ir Jų Priedai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Galinės Lentynos Ir Priedai.

Savybės: Idealiai tinka automobilių, sunkvežimių organizatorius pozicija nekinta. Užtikrinti, kad jūsų daiktai bus ne purtyti, net jei kelias yra nelygus. PP medžiaga, išskirtinį dizainą, yra saugus ir patvarus. Apačioje magija lipduko dizainas, įsitikinkite, kad jis yra anti-slip. Unikalios formos, paprasta stiliaus, lengva įdiegti. Aprašymas: Produkto funkcijos: automobilio galinis langelis įvairenybės fiksuoto rėmo. Pareigos: suteikti šoko įrodymas, gavimo ir pan. už automobilio bagažinėje (ypač skysčių ir dalykų, kurie yra lengvai suplakti). Naudojimas: Puikiai tinka automobilio laikymui ir saugo medžiagą į savo automobilį, saugus, švarus ir sustoja išsiliejimo Specifikacijos: Spalva: Pilka/ Oranžinė Dydis: 19*14*11.5 cm Medžiaga: PP Pakuotė: 1 x Fiksuotojo Stovo Laikiklį Pastabos: 1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3cm nuokrypis. Ačiū!

Specialios Funkcijos Ilgalaikio Stovo Laikiklį
Medžiaga PP
Elemento Ilgio 19cmcm
Elemento Plotis 14cmcm
Prekės Svoris 100gg
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Aukštis 12cmcm
Elemento Tipas Galinės Lentynos Ir Priedai
Maksimalus Svoris Rekomendacija 0kgkg

Panašūs produktai