Seksualus Apatinis Trikotažas Moterims, Siuvinėjimo Kelnės Pagundai T Pants Ladies Grynos Medvilnės Tarpkojo Trumpikės Skaidrus Ju Siūlų Diržas

€3.29

-20%

€4.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kelnaitės, Naujovė & Specialios Paskirties, Pigūs Kelnaitės, Aukštos Kokybės Naujiena & Specialios Paskirties, Kelnaitės.

Savybės: ➤Mažas juosmens Ultra plonas,Tuščiaviduriai pagundai. ➤Išskirtinį siuvinėjimo, seksualus ir skaidrus. ➤Vasaros orui,geros elastingumą. ➤Pora flirtuoti, skirtingą patirtį. ➤Kaip puiki dovana sau ar savo meilužio. Specifikacijos: ➤Medžiagų:Nailono ir Spandex. ➤Spalva:Raudona, Balta, Mėlyna, Juoda, Rožinė. ➤Dydis:Vienas dydis, Geros elastingumą. ➤Pakuotė: Privatumo pakuotės Pastaba: Vandens temperatūra iki 40 laipsnių, geriausia nusiplauti rankas,netrinkite sunku,nėra baliklio ir geležies, Pakabinti, kad išdžiūtų.

Paketą, Įskaitant: 1xUnderwear

Apie siuntas -mes laivas užsakymus per 3 dienas po gauto mokėjimo, mes laivo į nurodytą adresą.prašome įsitikinkite, kad jūsų vardas ir adresas yra TEISINGAS ar contack mus visus pakeitė adresą prieš užsakymą.Rusijos klientams atminkite, kad palikti savo pilną pavadinimą seding adresą. Apie laivybos -laivybos laikas paprastai reikia apie 25--50 darbo dienų, iki Cainiao Super Ekonomiką. -Jei jūs norite, kad jis labai greitai,galite pasirinkti Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas ar kitiems,ir už tai mokėti. -Jei jūsų prekės nėra atvyko laiku, prašome susisiekti su mumis. Jūsų atsiliepimai mums LABAI svarbi! -Prašome pateikti mums PENKIŲ ŽVAIGŽDUČIŲ jei esate patenkinti šį pirkimą.Jei nesate visiškai patenkinti produkto ar paslaugos,prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes esame čia, kad klausytis savo komentarus ir išspręsti problemą. -Kokių nors Klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas. Ačiū ir nuoširdžiausi linkėjimai!

Modelio Tipas Gėlių
Medžiagos Sudėtis Grynos Medvilnės
Prekės Pavadinimas doloise
Apdaila Siuvinėjimo
Medžiaga Spandex
Feature4 Lytis
Talėja 56-80cm
Stilius Egzotiškas
Seksualinio Pobūdžio No
Feature1 Nėrinių Diržas
Feature3 Erotinis Apatinis Trikotažas
Modelio Numeris LETRISTA3026
Elemento Tipas Kelnaitės
Lytis MOTERIS
Tipas Mažas juosmens
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva Raudona Balta Juoda Juoda Rausva
Nepadori Nuotrauka No
Feature2 seksualus apatinis trikotažas

Panašūs produktai