24 Vienetų Kalio Permanganato Augalų Įsišaknijimui Sėklos Sterilizacija KMnO4 Bonsai Dezinfekavimas

€0.74

-55%

€1.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Augalų Maisto, Namai Ir Sodas, Pigūs Augalų Maisto, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Augalų Maisto.

Kalio permanganato tirpalas turi stiprų baktericidinį ir dezinfekavimo priemonių poveikiui. Ji yra veiksminga, norint kontroliuoti įvairių daigų ligų, netoksiškas, be likučių, ir gali būti naudojamas kaip mikro trąšų, siekiant užkirsti kelią želdinimo etapas numalšinti ligos, rūdys, ir netikrosios miltligės. Ligų, minkštas puvinio, rūdys, šaknų puvinio, virusinių ligų ir kitų ligų yra labai veiksminga.

Sėklų mirkymas: naudoti 0,3% iki o.5% kalio permanganato tirpalas mirkymas sėklų, kedro, pušies, liucerna, liucerna, camellia, nan, hibiscus, arbata, persikas, austrė lukštais, ir kt.; arba naudoti 0.1% 0.2% didelio Kalio manganate sprendimas yra mirkomi sojos pupelių, žemės riešutų, kukurūzų, pomidorų, arbūzų, agurkų, baklažanų, melionų ir kitų daržovių ir melionų sėklų. Apskritai, jis yra mirkomi 2-3 valandas, išplauti su vandeniu ir išdžiovinti, ir tada sėti, kuri gali pašalinti patogenų atnešė sėklų, skatina greitą daigumas ir auga tvarkingai.

Purškimo ar šaknis:

1. Sodinukai serga. Vyksta nuo balandžio iki birželio, dėl pušis, kedras, liucerna, nan, šilkmedžių, liucerna, liucerna, liucerna, beržas, ginkgo ir vaismedžių sodinukai, 0.3% iki 0,5% kalio permanganato tirpalu, ankstyvosios stadijos liga; smashing ligos meliono daržovių daigų etapas yra apipurkšti 800 iki 1000 kartų kalio permanganato tirpalu kas 7-10 dienų po atsiradimą, ir tai yra būtina siekiant kontroliuoti 3 kartus, ir dažnis gali būti kontroliuojamas apie 2%.

2. Daigų nejaugi liga. Prevencijos ir gydymo melionai, pupelės, solanaceous daržovių ir gėlių nejaugi, efektas bus geresnis negu tobuzin ir dikesone. Paprastai, anksti srityje, šaknų 800-1000 kartų kalio permanganato naudojamos šaknys drėkinimo. Kiekvienas augalas yra naudojamas su 150 ml vandens, kas 5-7 dienas, ir tolygiai 3 kartus, gali pasiekti reikšmingų kontrolės poveikį.

3. Profilaktika ir gydymas nuo virusinių ligų. Ankstyvajame etape, svogūnas pipirų, pvz., paprikas, 600 iki 800 kartų kalio permanganato, ir melionai, tokių kaip cukinija purškiamas 1000 iki 1200 kartų skysčio, purškiama kas 5-7 dienas, net purškimo 3 Iki 4 kartų, plinta virusinių ligų gali būti kontroliuojamas. Pastaba, kad prieš prevencija ir gydymas nuo virusinių ligų, čiulpti mouthparts kenkėjų augalai, pavyzdžiui, amarų, turėtų būti užkirstas kelias, siekiant apsaugoti nuo amarų, kad yra užsikrėtęs.

4. Kontrolės netikrosios miltligės. Poveikis kalio permanganato kontrolės daržovių ir gėlių netikrosios miltligės yra gerokai didesnis nei chlortalonilas ir daisen cinko. Pavyzdžiui, agurkai gali būti purškiamas su kalio permanganato 600 iki 800 kartų, kol atsiradimas 2 lapai ir 1 širdies, ir kas 5-7 dienas, net ir purkšti 4 kartus išvengti netikrosios miltligės. Kai centrinė sergančių augalų pasirodė, tai buvo purškiamas tris kartus su 600 kartų, kalio permanganatas, kuris turėjo gerą kontrolės poveikį.

5. Kontrolės minkštasis puvinys iš kryžmažiedžių daržovių. Daigų etape ir rozete laikotarpį, lapiniai kopūstai ir kopūstas. Purškimo su kalio permanganato 600 iki 800 kartų nuo 3 iki 4 kartų, gali veiksmingai užkirsti minkštas pūti ir gydyti netikrosios miltligės.

6. Prevencijos šaknų puvinio. Anksti šaknų puvinio, sap, pušies, liucerna, paulownia aliejus, arbata, juoda mulberry, rožė, rožių, saldaus kvapus, osmanthus ir vaismedžių, gėlių sodinukai, šaknys apipurkšti O. 3% iki 0,5% kalio permanganato tirpalu apipurkšti ir įsišaknijusi, kontrolės poveikis gali pasiekti 91% iki 95%; šaknų puvinio įvyksta želdinimo etapas, melionas, baklažanų, pupelių, daržovių ir medvilnės, purškiamas ir įsišaknijusi su 500 iki 600 kartų, purškiama kas 7-10 dienų, net purškimo 3 Antra, gali kontroliuoti pavojų.

Komplektą sudaro: 24pcs Tablečių/box

Svoris 24 g
Narė Granuliuoti
Klasifikacija Augalų Maisto
Kiti Pavadinimai Kalio permanganatas
Kokybė Naujas
EINECS Nr. 231-760-3
Numeris 24 vnt
MF KMnO4)
CAS Nr. 7722-64-7
Grynumas 80%
Modelio Numeris Pakuotėje
Prašymas Augalų Sterilizuoti

Panašūs produktai