Mini Nešiojamas Super Bass Colum Garsiakalbiai Suktuko Muzikos Stereo Audio Muziką MP3 Grotuvas, Mobiliojo Telefono, Tablet Hamburger Speaker

€2.57

-21%

€3.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nešiojamieji Garsiakalbiai, Buitinė Technika, Pigūs Nešiojamieji Garsiakalbiai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, muzikos stereo, mini nešiojamas, garsiakalbis muzikos grotuvas.

Ypatybė :

Korpuso medžiaga: Plastiko Maitinimas: Įkraunama ličio baterija Akumuliatoriaus įtampa: 3.7 V Baterijos įkrovimo įtampa: 4.2±0.05 V Reitingas galia: 1.8 M Dažnių diapazonas: 100Hz, 20kHz Signalo ir triukšmo: ?85db Iškraipymas:

____________________________________________________________________________________________________________

Pakuotės Turinys :

Komplektą sudaro: 1 * Mini Garsiakalbis 1 * USB Įkrovimo Kabelis 1 * Naudotojo Vadovas

____________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________

Atsiliepimai

Jūsų Pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

____________________________________________________

Pristatymas

Jei jums pasirinkti free shipping,Mes nuolat teisę keisti express " kompanija. Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas visiems intermational siuntas dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktai yra tikrinami. Prašome atkreipti dėmesį,kad Pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,Tarpininkavimo mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

____________________________________________________

Grįžti

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 15 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas,Jeigu daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius,ir mes ne pateikti pirkėjui grąžinti pinigus. Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.Prieš grąžinant prekes,patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės,Prašome siųsti mums sekimo numerį.

Maitinimo Šaltinis DC
Komunikacijos Belaidžio
Pažangi Asmeninis Asistentas NĖRA
Modelio Numeris Mėsainiai Kolonėlės Garsiakalbis Hamburger Laidinis Garso Lauke Loundspeaker
Garsiakalbis Klasifikacija Klasikinis Garsiakalbis
Baterija No
Sąsajos Tipas USB
Dažnio Diapazonas 100HZ-20KHZ
Atsparus vandeniui No
Skaičius Garsiakalbis Talpyklos 1
Funkcija NĖRA
PMPO 3W
Garsiakalbio Tipas Nešiojamieji
Belaidžio Tipas NĖRA
Parama Atminties Kortelės No
Medžiaga Plastikiniai
Kabineto Medžiaga Plastikiniai
"AIRPLAY" No
Paramos PROGRAMĄ No
Atkūrimo Funkcija mp3
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Garso Crossover Visą Asortimentą
Prekės Pavadinimas Kinganda
Balso Kontrolė No
Ekranas No
Įmontuotas Mikrofonas No
Išėjimo Galia 3W
Speciali Funkcija Nešiojamieji
Kanalai 1
Garsiakalbio Konstrukcija Kateteris
Paramos Apt-x No

Panašūs produktai