12pcs Kinų naujieji Metai Raudona Paketinių Įdegio Raudona Pasisekė Paketas 3D Animaciją JAUTIS Modelis 2021 m. Pavasario Šventė Vestuvių Dovanos

€1.83

-50%

€3.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Popierius Vokai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigus Popierius, Vokai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Popierius Vokai.

12pcs Kinų naujieji Metai Raudona Paketinių Įdegio Raudona Pasisekė Paketas 3D Animaciją JAUTIS Modelis 2021 m. Pavasario Šventė Vestuvių Dovanos

Informacija:

Raudona Pasisekė Paketas: Kinijos tradicinės raudonos spalvos voką, pateikti geriausi linkėjimai ir pasisekė pinigus šeimai ir vaikams. Tai yra tradicinė dovana Kinų naujieji Metai.

Aukščiausios kokybės Medžiagos: raudona paketas yra pagaminti iš storo popieriaus, aplinkai draugiškas ir tvirtas, baudos spausdinti ir įdegio amatų, aukštos kokybės tekstūros .

Mielas JAUTIS Modelis: raudona paketas su OX modelis. Modelis yra mielas ir ryškus , kupinas vaikiško, bus pritraukti vaikų dėmesį.

Didesnės Talpos: komplektą įeina 12pcs raudona paketas, kiekvieno raudona paketas gali būti pakrautas su 30pcs šimtus dolerių sąskaitas, didelės talpos, patogus naudoti.

Platus Kartų: raudona paketas tinka 2021, Kinų naujieji Metai, vestuvių, gimtadienio ir kitų švenčių progomis, padeda išreikšti savo geriausius linkėjimus.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Popierius

Dydis: 17 x 9cm / 6.69 x 3.54 colių

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą. 1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 4. Jei nenorite gauti jūsų siuntą į kartą, prašome , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas. 1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. 1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos. Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį. Prašome prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Mokėjimo >>

Siuntos >>

Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčą

Garantija >>

Grįžti & Grąžinti >>

Atsiliepimų >> Susisiekite su Mumis, norėdami išspręsti bet kokią problemą

Naudoti Dovanų Paketas
Modelio Numeris Kinų Naujieji Metai Raudona Pak.
dydis 17 x 9cm / 6.69 x 3.54inch
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Įprasta Knyga

Panašūs produktai