VDIAGTOOL Flip folding 2 Mygtukai Modifikuotų Nuotolinio Automobilio Raktas Shell automobilių klavišą tuščią fob Už "CHEVROLET Spark" Klavišą, Kairės Mentės Auot Raktas

€1.42

-13%

€1.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilio Raktas, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilio Raktas, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilio Raktas.

VDIAGTOOL Flip folding 2 Mygtukai Modifikuotų Nuotolinio Automobilio Raktas Shell automobilių klavišą tuščią fob Už "CHEVROLET Spark" Klavišą, Kairės Mentės Auot Klavišą Būklė: 100% visiškai Nauja, Spalva: Juoda Mygtukų: 2 Mygtuką Klavišą Tuščias: Taip(iš Kairės Mentės) Atsakiklio Lustas: Ne Elektronikos/Baterija: Ne Svoris:40g Funkcijos: 1.Geriausias pakaitalas raktas su skaldytų mygtukus arba dėvėti klavišą atveju. 2. Pagrindiniai atveju ir pūko klavišą peilis tik.Elektroninės vidinės dalys. 3.Gauti peilis supjaustyti vietos spynų/pardavėju arba sukeisti diską su jūsų originalus. 4.Priimti vidaus elektronų(apima imobilizavimo/atsakiklis lusto) nuo originalaus nuotolinio ir įdėkite juos į mūsų klavišą " shell,tada esate pasiruošęs! Įmontuoti: už Chevrolet Aveo Ir kiti... Svarbi Pastaba: 1. Šis elementas nėra maža,ji yra tik nuotolinio klavišą " shell atveju pakeitimas. 2.NĖRA interjeras (remote/electronics/atsakiklis lusto)vieneto viduje. 3. Vaizdas yra realus produktas. Ne atsisiųsti iš interneto. Prašome palyginti savo klavišą " shell, įsitikinkite, kad jūsų prekės yra ta pati kaip mūsų produktą prieš perkant. Komplektą Sudaro:

1X Klavišą " Shell atveju

Kitos Dalies Numeris Už "Chevrolet" -KS23
Medžiagos Tipas ABS arba Plastiko
Pakuotė Standartas
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba Už "Chevrolet" -KS23
Mainų Dalies Numeris Už "Chevrolet" -KS23
Kilmės KN(Kilmės)
Veiklos stabili
produkto pavadinimas Automobilio Raktas Shell "Chevrolet"
Informacija Cruze 2 mygtukai flip klavišą tuščių su HU100 disko turas " logotipas
Gamintojas Dalies Numeris Už "Chevrolet" -KS23
Automobilių Gamintojo Už "Chevrolet" -KS23
Pristatymas nemokamas pristatymas
R/C Funkcija be
Pritaikymas No

Panašūs produktai