2 X BMX Kalnų Dviratis Dviračio Pedalo Ašies Lydinio Koja Stunt Vinys Cilindrų Juoda MTB Dviračio Pedalas Anti-Slip Priekinės Galinės Ašies Koja Pasiimti

€1.53

-32%

€2.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dviračio Pedalas, Sportas Ir Pramogos, Pigiai Dviratis Pedalas, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Dviračio Pedalas.

Aprašymas:

1. Mažą skylutę stiliaus, paskirstymo 5mm ir 6mm tvirtinimo varžtai ir montavimo įrankiai, pirmiausia nustatyti, kad automobilis turi montavimo padėtis ir tvirtinimo skylės, montavimo skylė 5 mm arba 6mm, bendrasis dviračių rezervuota montavimo skylė 5 mm arba 6mm (konkretaus dydžio Faktinių matavimų taikoma).

2. Didelė anga stilius, ne platinimo varžtais ir įrankiais, montavimo anga yra 9mm. Pagal dviračių pramonės standartas, dviračių galinės ašies sriegis specifikacijos yra m10*1 (tikrasis matavimo skersmuo yra apie 9mm), kuris yra pasakyti, kaip ilgai, kaip dviračių galiniai varantys nėra quick-release, tai yra varžtas-fiksuotas, kuris gali būti įrengtas pagal dviračių pramonės standartas, bet dviračių Gamybos standartus, bet nėra garantijos, kad visi, automobiliai gali būti įdiegta (specialiai grindžiamas faktinės matavimai). Galinės ašies nutekėjimo ilgis 6 mm arba daugiau, gali būti tiesiogiai įdiegta. Jei ilgis yra ne pakankamai, riešutų, gali būti pašalintas, ir pedalas gali būti tiesiogiai sukta pakeitimo riešutų.

Parametras:

Pavadinimas: Dviračių Pedalo Ašies

Medžiaga: aliuminio lydinys

Diafragma: Apytiksl.6mm/9mm

Dydis: Apytiksl.80mm*25mm/100mm*28mm

Storis: Apytiksl.4 mm/2.5 mm

Svoris: Apytiksl.103g/116g

Skylę stiliaus priedai:

M6*20mm varžtas*2

M5*20mm varžtas*2

M5*15mm varžtas*2

5mm hex raktas *1

4mm hex raktas *1

Spalva: Juoda

Pakavimo sąrašas:

Dviračio Pedalo Ašies*2

Modelio Numeris Dviračio Pedalo Ašies
Svoris
Diafragma
Pedalas Kategorija Ultralight Pedalas
Storis
dydis 80x25mm/100x28mm
Spalva Juoda
Dydis
Pedalas Prietaiso Kategorija Guolis
Medžiaga Aliuminio lydinys
Dropship Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Pavadinimas Dviračio Pedalo Ašies
Naudoti Kalnų Dviračiai,Sausumos Dviračiai

Panašūs produktai