2020 Naujos Candy Spalvos, 100vnt Profesinės Netikrą Nagai Ilgi Ballerina Pusė prancūzų Akrilo Nagų Patarimai 10 Dydis Paspauskite Ant Vinių

€0.16

-27%

€0.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: False Nagai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs False Nagai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, False Nagai.

FUNKCIJA

Paketą, Įskaitant:100vnt per langelį, 10 Skirtingų Dydžių nagų patarimai, kiekvieno dydžio 10 vienetų.

Pagamintas Naudojant Aukštos Kokybės: ABS medžiaga, kuri truks bent 1-3 savaites.tai tarsi žalia aplinkai draugiškų medžiagų, neturi kvapo ir jokių toksinių į savo kūną, ar jūsų nagai.

Pilnas draudimas Ilgai Karstą Dizainas:Šių Karsto Vinys yra suprojektuoti su Gamtos arba skaidriu nagų patarimai, kaip spalvų ir Pilnas draudimas.Platus nagų formos, gali eiti per visą nago su puiki bazė štampavimo ir spaudimo ir rūšiavimo nagų dekoravimui.Daro nagus patvarus,kvėpuojantis,šviesos net ne spaudimas dėl savo nagus.

Lengva Naudoti – Pagal jūsų galimybė nešioti ilgas arba trumpas klipas juos, paprasta apdaila ir failų juos į bet kokio ilgio ir formos norite.

Naudojimas: galite failą į bet kokios formos norite, kad jūsų nagų patarimai daugiau gražus ir madingas. Nepriekaištinga tinka, Jokių burbuliukų, atsparus Įbrėžimams, Ilgai ir karstą, Lygaus paviršiaus, jie yra puiki dovana mama, sesuo, duktė ar draugė, kurie mėgsta manikiūro, tinka nagų salonai ir "pasidaryk pats" nagų dailė namuose.

Techniniai duomenys:

100% brand new ir aukštos kokybės.

Elemento Medžiaga: ABS

Prekės Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis:Kaip parodyta paveikslėlyje

Komplektą Sudaro:

100vnt/Boxs Neteisingų Nagų Patarimai(Be klijų ir klijai)

Arba

Paketas Apima: 1 lapas nagų dailės lipdukai

Pastaba:

1.Dėl Skirtumo Tarp Skirtingų Monitorių, Nuotrauka Gali Neatitikti Faktinių Spalva Elementą. Mes Užtikrintas Stilius-Tai Tas Pats, Kaip Parodyta Paveikslėliuose.

2.Prašome Leisti 1-3mm Paklaida, Nes Rankinis Matavimo Ir Ten Bus Įvairių Spalvų, Kaip Skirtingų Ekrano, Prašome Suprasti. Ačiū.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai