50cm 3D Sieninis Laikrodis Modernus Dizainas "PASIDARYK pats" Akrilo Veidrodis Lipdukai Laikrodis Gyvenimo Kambario, Miegamasis Namų Dekoro Didelis Silent Elreloj Freskos

€2.96

-5%

€3.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Sieniniai Laikrodžiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Sieniniai Laikrodžiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Sieniniai Laikrodžiai.

Šiltas Patarimas:

Tamsoje, ryškumas šviesos modelis palaipsniui susilpninti. Ryškumas šviesos šaltinis bus atkurta, kai dar kartą kreiptis.

Mėgaukitės Įdomus "PASIDARYK pats"

Sukurti savo unikalų sieninis laikrodis---Sujungti laikrodis su kavos lentelės arba apvalios medienos lentos, spalvų, skaičių, kaip jums patinka,ir pan.

Modernus Dizainas

Su frameless dizainas, jums gali lengvai išplėsti ar sumažinti skersmuo laikrodis taip, kad tiktų įvairaus dydžio siena.

3D Efektas Numeriai

Laikrodis su didelio dydžio ir akrilo veidrodžio paviršiaus, tai "PASIDARYK pats" 3D sieninis laikrodis leis jūsų kambaryje gauti modernią sienų apdailai. Didelis "PASIDARYK pats" sieninis laikrodis apdailos dydis priklauso nuo jūsų pageidavimą papuošti jūsų sienos.

Adujustable Dydis

Su frameless dizainas, jums gali lengvai išplėsti ar sumažinti skersmuo laikrodis taip, kad tiktų įvairaus dydžio siena.

Kaip Įdiegti ?

1 ŽINGSNIS: Pritvirtinkite laikrodį judėjimo ant sienos 2 ŽINGSNIS: nuplėškite apsauginę plėvelę nuo veidrodžio,klijuoti ant EVA numerį.Dangtelį laikrodžio judėjimo su pagalbiniais masto,lazdas skaičiai reikiamoje vietoje pagal dydį. 3 VEIKSMAS: Imtis žemyn laikrodis judėjimo,tvirtinimo valandą vertus ,tada minutę ranka.Patarimai:paspauskite laikrodis rankas į laikrodžio ašį ir taškas. 12 val. STEP4: nustatyti laiką, kurį mygtuką ant laikrodžio judėjimo ir baterijos įdėjimas. STEP5: Kabo laikrodis judėjimo ant sienos. STEP6: Gerai padaryta!Jūs galite mėgautis savo meno kūrinius ir dabar(Nr. mažmeninės pakuotės)

Kilmės KN(Kilmės)
Svoris 50g
Lipdukas Medžiagos EVA Putos ( Etileno vinilacetato (eva )
Yra Protingas Prietaisas No
Tipas Sieniniai Laikrodžiai
Modelis Romėniškais skaitmenimis
Stilius Modernus
Medžiaga Akrilo
Korpuso Medžiaga Akrilas + EVA
Prekės Pavadinimas YAMD
Skersmuo 50cm
Ilgis 50mm
Plotis 9cm
Antra Vertus, 18,5 cm
Minutę Ranka 19.5 cm
Judėjimo Mechanizmas 9cm Skydelis
Motivity Tipas KVARCAS
Ekrano Tipas adata
Formos diskiniai
Derinys Atskiria
Galia 1 x AA baterija (neįtraukta)
Modelio Numeris 11S30M
Montažas Dydis 45-60cm ( 17-25inch )
Taikoma Rodymas gyvenamasis kambarys
Sienos 3d Laikrodis Vaikai Sienos Žiūrėti
Forma Vieno Veido
Valanda Ranka 15.5 cm
Funkcija Garsiakalbis Išjungti
Laikrodis Medžiaga Akrilo
Sieninis Laikrodis Tipas 9 mm storio

Panašūs produktai