Siuvimo Mašina Automatinė Sriegimo Adata Threader Adata Inserter Adata Threader Adata Sriegimo Įrankį Prietaisas naudojamas Įrankis

€1.20

-19%

€1.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Namai Ir Sodas, Pigus Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras.

Dvigubas funkcijas: sriegimo, ji gali padėti perduoti siūlą per adatos akis patogiai, jei prastas akis ar prastas apšvietimas; valdantieji, ji turi adatos tvirtai išvengti kritimo keisdami adatos

Patvari medžiaga: šis rinkinys adatų vidinių sriegių sriegimo įrankiai yra pagaminti iš geros kokybės plastiko ir metalo, kokybės ir patvarus, ne taip lengva nutraukti, gali tarnauti ilgą laiką įvairių naudojimas: jis tinka visų rūšių buitinių daugiafunkcinis siuvimo mašinos be automatinė sriegimo, tuo tarpu, kai senas siuvimo mašinas, taip pat galima jį naudoti Bendrą aspektą: siuvimo adata inserters yra maždaug. 7.5 cm/ 3 cm ilgio ir 1 cm/ 0.4 colio skersmens, bendras dydis, lengvas ir patogus tvarkymas Kiekis: įeina 2 vnt adata threader, su instrukcija pakuotėje, kad būtų lengviau jums suprasti, kaip jį naudoti, Kaip naudoti: sriegimo, pirma, įdėkite siūlus į V-griovelis iš threader; Antra, vieta V-groove per adatą virš adatos akis; Trečia, pastumkite threader žemyn adata, o stumiant jį švelniai, kol threader pin eina į adatos akis.

Specifikacijos: Spalva: Balta, Mėlyna. Dydis: 7.5 x 1 x 1 cm. Medžiaga: ABS. Svoris: 5g. Paketą Sudaro: 1 x Siuvimo Mašina Sriegimo Mašina Pastabos: Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.

Rinkinys Tipas No
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Mezgimo
Tipas Siuvimo Mašinų Dalys
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Didmeninės No

Panašūs produktai